RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Martin er en sutrekopp

Sist oppdatert:
Kasey Wehrman gir Marin Andresen det glatte lag. - Han skriker på dommeren og ber om frispark hele tida, sier en oppgitt Wehrman.

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): LILLESTRØM - BRANN 1-0

Se alle scoringene her (gratis)

- Martin Andresen skriker på dommeren og ber om frispark hele tida, sier en oppgitt Kasey Wehrman.

- Han er utpå en bane med 21 andre spillere og må tåle å bli taklet som alle andre uten å klage hele tida.

Lillestrøms australske midtbanespiller var ikke videre imponert over den norske landslagsspillerens opptreden på Åråsen. De to midtbaneessene var i tottene på hverandre i store deler av toppkampen, og fikk uttrykt hva de syntes om hverandre både gjennom finger- og ordbruk.

Mangler litt på verdenseliten
- Til slutt måtte jeg si til ham at ”du er ikke fu**ing Pelé heller”, flirer Wehrman, som var i sentrum av begivenhetene like før sidebyttet.

Lillestrøm hadde full kontroll og ledet fortjent 1-0 etter Pål Strands utsøkte frispark etter en halvtimes spill. Totalt mot spillets gang tok Andresen ballen i egne ben, løp gjennom alt som minnet om et Lillestrøm-forsvar – bortsett fra Kasey Wehrmann, som slengte ut foten og la landslagskapteinen i bakken.

- Et soleklart rødkort, sier Andresen selv.

- Jeg er på vei igjennom i full fart, løper rett mot mål og blir tatt av Kasey som er bakerste mann. Den avgjørelsen gikk som så mange andre i dag Lillestrøms vei, vi ble snytt for minst et straffespark og hvis ikke den der er utvisning, så vet ikke jeg hva som er det.

Hudfletter Øvrebø
Han lar det ikke være noen som helst tvil om hva han mener om pipeblåser Tom Henning Øvrebø.

- Dommeren var rett og slett ræva i dag, sier en særdeles oppgitt landslagskaptein til TV 2 Nettavisen.

Noen støtte får han ikke hos sin motpart i nabogarderoben.

- Jeg gjorde hva jeg måtte gjøre, og dommeren gjør helt rett i å gi meg gult. Men Martin er 40 meter unna mål, og det kommer flere Lillestrøm-spillere rett bak ham så noen utvisning er det ikke, hevder en bastant Wehrman.

Håner Andresens fart
Trener Uwe Rösler mener heller ikke episoden like før pausen kvalifiserer til tidlig dusj, og tillater seg til å ironisere over den skadeforfulgte midtbanestrategen.

- For det første synes jeg det er dårlig sportsånd av Andresen å forsøke å få en motspiller utvist. Slikt ville være helt uhørt i Premier League. For det andre løper han diagonalt i det han blir taklet, sier LSK-sjefen, og bare for å understreke at han ikke mener Andresen hadde en opplagt målsjanse legger han ironisk til:

- Vi har alle sett Martin Andresens toppfart¿

Noen stor fart var det imidlertid heller ikke på Lillestrøm etter sidebyttet, og etter å ha styrt kampen totalt i førsteomgangen, var de nærmest statister i andre. Likevel klarte Brann bare å skape en skikkelig målsjanse – da Dylan Macallister avsluttet fra seks metter bare for å se gamlefar Claus Reitmaier blokkere skuddet med bena – og dermed har Lillestrøm ristet av seg Brann og kontakt med toppen.

LSK bedre enn i fjor
- Jeg blir et stort smil når jeg ser på tabellen, spesielt etter det vi opplevde i Bergen i våres (6-2 til Brann, red.anm.). Jeg er imponert over hva vi har fått til med en liten stall og med skader på flere sentrale spillere som Kippe og Mifsud. Seks runder før slutt har vi flere poeng enn vi fikk i fjor (35 i fjor, Lillestrøm nå med 36 i år).

Likevel er det ingen tvil om at LSK-treneren håper at Vålerenga slås i Lillestrøms to neste kamper, spesielt i cupen.

- Jeg ønsker å vinne ting, det er mitt mål, sier den gamle tyske landslagsspissen.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere