Gå til sidens hovedinnhold

- Martin nevnte aldri Vålerenga

Brann-spiller slår tilbake mot rykter om Martin Andresen.

(iBergen.no) Da det ble klart at Martin Andresen ville ende opp i Vålerenga, begynte rykter og mediespekulasjoner om at han hadde forhørt seg med sentrale Brann-spillere om de var interessert i å bli med til ham til Oslo.

Én av spillerne som ble nevnt i den sammenhengen, var Ramiro Corrales. Men Corrales slår hardt tilbake mot påstandene.

- Stemmer ikke
- Martin snakket aldri med meg om Vålerenga da han var i Brann. Jeg har heller ikke snakket med ham i ettertid. Dialogen med Vålerenga er det kun min agent som har hatt. De ryktene om Martin stemmer ikke, sier Corrales til iBergen.no.

Kommenter saken nederst!

- Sier du dette fordi du er aktuell for Vålerenga?

- Overhodet ikke. Som jeg sa har Martin aldri snakket med meg om å gå til andre klubber. Jeg har registrert ryktene gjennom media, men de stemmer ikke. Martin nevnte aldri noe om Vålerenga, sier amerikaneren.

Erik Huseklepps navn ble også nevnt i sakens anledning, men iBergen.no vet at Andresen ikke prøvde å overtale Huseklepp om en fremtid i Vålerenga da han var i Brann. Spilleren selv ønsker ikke å si noe om saken.

- Ingen dokumentasjon
Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, ble i media sitert på følgende i sakens anledning: «Å gjøre slikt er ikke noen klok handling». Dette sa Bruun-Hanssen da han gjennom media fikk kjennskap til at Andresen angivelig skulle ha prøvd å få med seg både Brann-trenere og -spillere til VIF.

- Jeg kan ikke dokumentere at noe slikt har skjedd, de spekulasjonene kjenner jeg kun gjennom media og vi har ikke noe behov for å kommentere dette ytterligere.

Sportslig leder i Vålerenga, Jan Erik Aalbu, har tidligere sagt til iBergen.no at han hadde snakket med Martin Andresen selv. Den ferske manageren skal da ha fortalt at de aktuelle påstandene ikke stemte.

Martin Andresen har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne sakens anledning.

Under kan du kommentere saken!

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene