*Nettavisen* Sport.

- Måtte bort fra Lyn

John Obi Mikel forhandler ikke med Chelsea. Han måtte bare komme seg bort fra Lyn og Morgan Andersen.

12.05.05 22:41

Det sier hans agent John Shittu til TV 2 sent torsdag kveld.

Det meste tyder likevel på at John Obi Mikel ender opp i Chelsea.

I øyeblikket er han sammen med agenten i London. Men det er foreløpig ikke noen forhandlinger med den engelske ligamesteren.

- Det er ingen forhandlinger eller samtaler med Chelsea - verken med John Obi Mikel eller meg. Tvert imot er vi her for at Mikel skal få rense hodet og få en klar oversikt over situasjonen slik at han på et fritt grunnlag kan ta stilling til hvor han vil spille fotball, sier Shittu til TV 2 Sporten.

- Mikel er helt ute av seg, han trenger å komme vekk fra Lyn nå, fortsetter han.

- Manipulert av Andersen
Dermed kan det se ut som om Lyns avtale med Manchester United skal gå i vasken. En avtale Lyn-direktør Morgan Andersen har sagt blir tidenes største i norsk fotball.

Andersen hevder også at unggutten har blitt tvunget til London og samtalene med Chelsea.

- Morgan Andersen har gjort alt for å manipulere Mikel. Spilleren har sagt rett ut hva vil. Men Morgan Andersen, som opptrer ulovlig som både klubbdirektør og agent, nekter å lytte til spillerens interesse. Derfor har Mikel reist vekk, sier agenten.

Andersen må snakke sant
Men Lyn-direktøren står på sitt og mellom linjene sier han at familien til Obi Mikel er truet hjemme i Nigeria.

- Jeg ønsker ikke å spekulere i det. Alt jeg vet er at han ikke dro fra Norge av egen fri vilje, sier han.

Det fnyser Shittu av.

- Morgan Andersen lyver, lyver og lyver. Og nå lyver han igjen. Han sier vi tvinger Mikel hit mot hans vilje. Men først når Morgan Andersen begynner å snakke sant igjen, vil Mikel snakke med ham. Før det, ingen kontakt. Jeg tror ikke det norske folk er så dumme at de tror på det Morgan Andersen serverer, sier han.

Obi Mikel har vært taus til nå, og skydd media etter at bråket startet onsdag. Men nå har han gitt TV 2 Sporten løfte om et eksklusivt intervju i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.