- Meg til United? Aldri!

Foto: Scanpix/Reuters.

Liverpool-stjerne går langt i å antyde at han blir på Anfield.

Manchester United har i lang tid vært på jakt etter en erstatter for keeperveteran Edwin van der Sar og en rekke av Europas beste sisteskanser har blitt knyttet til klubben.

Spanske David De Gea har av mange blitt sett på som den heteste kandidaten til å få jobben og Atletico-keeperen skal, ifølge flere medier, være nær en overgang.

Den unge spanjolen er imidlertid langt ifra den eneste som angivelig skal ha stått på ønskelisten til sir Alex Ferguson.

- Aldri til United
Igor Akinfeev, Manuel Neuer, Rene Adler, Hugo Lloris og Liverpools José Manuel Reina er andre burvoktere som, i hvert fall ifølge pressen på balløya, skal ha vært aktuelle.

Sistnevnte er likevel klar på at det aldri har vært aktuelt å bytte ut Anfield med Old Trafford.

- Meg til Manchester? Aldri! Det har i hvert fall aldri vært noe jeg har tenkt på, men jeg tror ikke det er noe United har tenkt på heller, sier Reina til Cadena COPE.

- Jeg går ut ifra at de har fulgt med på en rekke målvakter og har en seks-sju kandidater på blokka. Om jeg er en av dem, vet jeg ikke, men det er jo mulig, sier spanjolen.

- Tror på Dalglish
Den tidligere Villarreal-keeperen ble hentet til Merseyside av Rafael Benitez, men til tross for at antallet spanjoler i Liverpool har sunket dramatisk de siste årene, ønsker Reina å bli.

- Jeg er fornøyd, rolig og komfortabel med situasjonen min her. Jeg tror framtiden i Liverpool vil gi meg mye glede og prosjektet med de nye eierne virker lovende, sier han.

- Ettersom jeg skjønner, så er planen å hentet inn nye spillere, slik at klubben på ny kan være i stand til å kjempe om titler i løpet av et par år.

Reina har også troen på at nåværende manager Kenny Dalglish, er riktig mann til å føre laget tilbake mot toppen.

- Rafael Benítez hentet meg hit, men det betyr ikke at jeg er misfornøyd med Dalglish. Jeg tror han er den riktige mannen for klubben akkurat nå, sier burvokteren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.