*Nettavisen* Sport.

- Meningsløst av Bjørnebye

Foto: Scanpix

Nå har NFF våknet og slår tilbake mot kritikken fra Stig Inge Bjørnebye.

28.06.07 16:59

President Sondre Kåfjord slår kraftig tilbake mot kritikken fra Start-trener Stig Inge Bjørnebye, som onsdag kalte NFF for et supperåd, etter at de besluttet å gi Heinz Müller to kampers karantene.

- Han må gjerne være uenig. Det jeg ikke liker er at han slår i tvil seriøsiteten til utvalget, og at han karakteriserer utvalget på den måten han gjør. Det blir meningsløst, sier fotballpresident Sondre Kåfjord til fvn.no.

NFFs generalsekretær Karen Espelund er enig.

- Jeg synes karakteristikken er unødvendig. Stig Inge Bjørnebye og Start må minnes om at utvalget består av kompetente fagfolk som er satt ned for å forvalte et regelverk som klubbene har vært med på å vedta, sier Espelund.

Overrasket Kåfjord
Kåfjord er overrasket over at Bjørnebye ordlegger seg på den måten som han gjør.

- Slik jeg kjenner Stig Inge så overrasker uttalelsene meg. Ordbruken er ikke likt han, og jeg har ikke sans for den, sier Kåfjord.

Karen Espelund mener Bjørnebye kanskje ville ordlagt seg annerledes, etter å ha fått tenkt seg om.

- Det kan hun nok ha rett i. Men de er overrasket fordi de kjenner meg, og siden de kjenner meg vet de også at jeg har følelser i kroppen, og det må alle få lov til å ha, sier Stig Inge Bjørnebye, som skjønner at forbundet reagerer på kritikken hans.

Saken endelig lagt død
Han er opptatt over at saken nå er lagt død fra klubbens side, blant annet etter ønske fra Geir Ludvig Fevang, og vil ikke gi ytterlige kommentarer.

Fotballforbundet legger også saken død.

- Saken er ferdig fra vår side, og uttalelsene vil ikke få noen konsekvenser for Bjørnebye, sier Karen Espelund

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag