*Nettavisen* Sport.

- Mer enn godt nok VM

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Trener Roger Grubben er strålende fornøyd med den norske VM-innsatsen i Oberhof. Han har likevel noe å sette fingeren på.

16.02.04 07:00

Norge endte som beste nasjon med fire gull, to sølv og tre bronse. Liv Grete Skjelbreid Poiree tok alene tre gullmedaljer, og samtlige bronsemedaljer tilfalt Ole Einar Bjørndalen. Lars Berger tok en sølv, mens herrene tok sølv på stafetten og kvinnene gull.

- Vi er jo helt i verdenstoppen. Det er det ikke tvil om. Grunnen til at vi ikke tar gull hos herrene, er rett og slett at konkurrentene har vært for gode. Skal vi ta nye topplasseringer fremover, må vi bli bedre på standplass. For her har vi ikke vært gode nok i VM, oppsummerer herretrener Roger Grubben til TV 2 Nettavisen.

Ikke helt fornøyd
Halvard Hanevold er enig med trener Grubben. Veteranen er ikke fornøyd med VM for sin egen del.

- Jeg er ikke fornøyd så lenge jeg ikke klarte å ta individuelt gull, sier Hanevold.

Sølvet på fellesstarten reddet VM for Lars Berger.

- Ja, jeg følte meg litt som syndebukk etter stafetten. Sølvet i dag gjør jo selvsagt at jeg er fornøyd med VM, sier Lars Berger.

Liv Grete i jubelrus
Liv Grete Skjelbreid ble selveste dronningen av Oberhof. Men selv hun har noe å sette fingeren på etter VM er over.

- Ja, dette har jo selvsagt vært mitt VM. Men er det noe jeg kan forbedre, så er det skytingen. Under stafetten var dette blant annet ikke godt nok. Men alt i alt, er jo jeg selvsagt kjempefornøyd, gliser Liv Grete SKjelbreid Poiree.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.