*Nettavisen* Sport.

- Mer United-bråk

Foto: (AP/Scanpix)

Ny konfrontasjon. Denne gangen med dommersjefen.

07.03.11 15:35

Alex Ferguson sa ingenting.

Assistent Mike Phelan sa ingenting.

Og ingen av spillerne fikk heller si noe.

Det eneste som er sagt fra Manchester United-hold etter det pinlige 1-3-tapet for Liverpool, var Rio Ferdinands korte uttalelse på twitter: «Dårlig resultat. Ingen unnskyldninger».

Det virker imidlertid ikke som om akkurat de to siste ordene deles av alle i United-leiren.

I pausen på Anfield ble det nemlig mer bråk, ifølge The Guardian. Da tok Uniteds administrerende direktør, David Gill, kontakt med dommersjef Mike Riley. Gill skal ha vært misfornøyd med at Jamie Carragher ikke ble utvist da han taklet Nani stygt rett før pause, og United-sjefen endte ifølge avisa i en opphetet diskusjon med dommersjefen.

Situasjonen oppsummerer Uniteds følelser den siste tiden. De mener at avgjørende dommeravgjørelser går mot dem. Hver gang. Selv om det bare er et par kamper siden Wayne Rooney slapp unna med en stygg albue under kampen mot Wigan.

Ferguson selv er under etterforskning for hva han sa etter tapet for Chelsea, da han irriterte seg over dommer Martin Atkinsons dømming. Det irriterte han også grenseløst at det var et intervju med klubbens egen TV-kanal, MUTV, som skapte trøbbelet.

Straffen for de uttalelsene er ikke klare.

Men tre tap på fem seriekamper er et klart tegn på at United har en del å rette på for øyblikket. Trøsten? De leder fortsatt serien med tre poeng på Arsenal, selv om London-laget kan tette den luka hvis de vinner hengekampen sin.

PS. Jamie Carragher ventet på Nani utenfor garderoben etter kampen, og beklaget da den tøffe taklingen sin.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag