RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Messi blir tidenes største

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Tidligere storspiller mener man aldri vil se en bedre spiller enn den lille argentineren.

Den evige debatten om hvem som er tidenes beste fotballspiller fortsetter.

Nå tar den tidligere storspilleren Ossie Ardiles bladet fra munnen. Ifølge Ardiles, som var en del av Argentinas vinnerlag i VM i 1978, har aldri verden sett, eller vil få se en bedre fotballspiller enn Barcelonas Lionel Messi.

- Ingen kan måle seg
- Jeg var lenge sikker på at ingen kunne måle seg med Maradona, for det kan ikke engang Pele, men nå er jeg overbevist. Nå mener jeg at Lionel Messi vil bli husket som historiens beste spiller i all tid. Han vil bli den beste som noen gang har tredd på seg fotballsko, skryter Ardiles ifølge The Independent.

Messi har over lang tid befestet sin posisjon som nummer én i verden, det samme gjorde han i den første semifinalen i Champions League mot Real Madrid, der han scoret to mål. Det siste målet var en enkeltmannsprestasjon man sjelden ser i en kamp av slik viktighet.

Ardiles burde også vite hva han snakker om. Han spilte nemlig på Argentinas landslag sammen med Maradona.

Lik Maradona
- Det er kun én spiller man kan sammenligne med Messi, og det er Maradona. De var på mange måter veldig like, sier Ardiles. Likevel er han ikke i tvil om hvem av de to som kan kalle seg selv verdens beste fotballspiller - noensinne.

- Messi er under press hele tiden, og er nødt til å spille med utrolig høy intensitet i alle kamper, noe Champions League-kampene er et godt eksempel på. Han er den beste spilleren verden noen gang får se, avslutter Ardiles.

I år har Messi vært enestående for katalanerne, og har scoret 52 mål for Pep Guardiolas lag. Klokken 2045 tirsdag kveld får verden en ny sjanse til å følge den lille magikeren i aksjon, når Messi & co tar imot Real Madrid til den andre og avgjørende semifinalekampen i Champions League. Kampen følger du i vårt livesenter her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere