RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Messi vil straffe Chelsea

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Barcelonas trener Frank Rijkaard advarer Chelsea mot en hevngjerrig Lionel Messi. Og José Mourinho frykter unggutten.

José Mourinho ga Messi skylden for å ha fått Asier del Horno utvist i det første oppgjøret mellom storklubbene på Stamford Bridge, som Barcelona vant 2-1.

Chelseas manager kalte Messi en «stor skuespiller», men Barca-trener Rijkaard er sikker på at det argentinske supertalentet ikke erb litt påvirket av beskyldningene.

Følg Barca - Chelsea minutt for minutt her

Snarere tvert i mot. Rijkaard advarer nå Chelsea mot en hevngjerrig Messi i storkampen på Nou Camp tirsdag kveld.

- Vi går videre
- Messi er ikke påvirket i det hele tatt. Faktisk, så er det en ekstra motivasjon for ham dette her. Han er rolig og skikkelig klar for matchen, sier Rijkaard til Reuters.

Barcelonas nederlandske trener har stor tro på at den spanske storklubben kommer til å avslutte årets Champions League-eventyr for Chelsea.

- Vi har definitivt fordelen. Resultatet i den første kampen er i vårt favør og vi vil definitivt gå videre til neste runde, slår en selvsikker Rijkaard fast.

- Vi har selvtilliten og vi tror vi kommer til å gjøre jobben, legger han til.

Livredd Messi
José Mourinho innrømmer at han spesielt frykter Messis ferdigheter på Nou Camp.

- Den eneste måten du kan stoppe Messi på er med 11 spillere på banen. Vi må ha dobbel markering på ham. Med kun ti spillere i den første kampen var det umulig å markere Messi. Han fikk utrolig mye rom, oppsummerer Mourinho.

Chelseas kontroversielle manager har spesielt latt seg imponere over Messis driblekunstner.

- Han er en strålende dribler, og i mann-mot-mann situasjoner trenger du ikke mange sekunder på å skjønne at det er fare på ferde, sier Mourinho på en pressekonferanse mandag kveld.

Den nye Maradona
19 år gamle Messi er allerede blitt utpekt som Argentinas nye Maradona. Unggutten stod over Barcelonas 3-2-seier over Deportivo La Coruna på lørdag for å være fullstendig uthvilt til den livsviktige returkampen mot Chelsea.

Rijkaard var ikke fornøyd med Barca-stjernenes forestilling mot Deportivo.

- Deportivo-kampen var en advarsel for oss. Vi slapp inn to enkle mål på grunn av konsentrasjonssvikt. Det må ikke gjenta seg, sier han.

Ingenting i mot Mourinho
Barcelonas superstjerne Edmilson sier at ingen av spillerne i den spanske gigant-klubben har noen sure miner overfor Mourinho, til tross for Chelsea-bossens mange kontroversielle utsagn i forkant av kampen.

- Vi forholder oss rolige og har ingenting i mot Mourinho. Han er en stor trener, og Chelsea er en stor klubb, sier brasilianeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere