RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Middels fornøyd

Sist oppdatert:
BORMIO (TV 2 Nettavisen): Nok en gang beste nordmann til tross: Aksel Lund Svindal var bare middels fornøyd med sjetteplassen i storslalåmrennet.

Lund Svindal har markert seg som den beste nordmannen i samtlige disipliner under VM. To syvendeplasser og én sølvmedalje var fasiten etter super G, kombinasjonen og utforrennet.

Torsdag ble unggutten nok en gang best av de norske alpinistene, med en sjetteplass i storslalåm.

Bare middels fornøyd
- Men jeg kan ikke si jeg er strålende fornøyd, akkurat. Bare middels. En feil på toppen av første omgang, ødela medaljesjansene mine. I andre omgang, derimot, kjørte jeg fort og synes jeg ålreit, oppsummerer stjerneskuddet til TV 2 Nettavisen.

Aksel Lund Svindal klaget også over solen. Han mener lysforholdene både i 1. og 2. omgang var for dårlige.

- Lysforholdene gjorde det vanskelig å få skikkelig øye på svingene. Derfor er det vel ikke tilfeldig at det kom såpass mange ukjente løpere inn blant topp ti, mener han.

Ser frem mot resten av VM
22-åringen endte 1,58 sekunder bak gullvinneren Maier. Nå ser han frem mot slalåmrennet lørdag, og nasjonscupen søndag.

- I slalåmrennet skal jeg bare gi full gass. Formen min er jo veldig god. Jeg ser frem til både det rennet og å kjøre nasjonscupen søndag. Og så ser jeg jo frem til VM er over også, det har vært et langt VM, så det er klart jeg begynner å bli sliten etter hvert, sier Aksel Lund Svindal.

Lasse Kjus og Andreas Nilsen kjørte begge ut i 1. omgang, og fikk ikke kjøre finaleomgangen. Kjus har allerede satt seg på flyet, og ventes tilbake igjen til Norge torsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere