*Nettavisen* Sport.

- Mikel i Chelsea-møte

Sir Alex Ferguson har gjort helomvending, og kommer ikke til Oslo likevel. John Obi Mikel er på plass i London for å møte Chelsea.

12.05.05 16:10

Lyns sportsdirektør bekrefter overfor Dagbladets nettutgave at Mikel er lokalisert London, og at han er på vei for å møte Chelsea. Sir Alex Ferguson skulle selv komme til Norge for å håndtere Mikel-krisen, men siden Mikel ikke lenger er i Norge, har Ferguson gjort vendereis.

Viktigst å bli fri
Andersen er foreløpig ikke tilgjengelig for ytterligere kommentarer på grunn av et møte med Norges Fotballforbund. Tidligere torsdag sa han følgende om Mikel-saken:

- Det er to ting som gjelder for Mikel: det ene er å komme seg ut av disse agent-forholdene, og det andre er å spille for Manchester United. Vi kjemper mot sterke aktører her, så vi får se hvor dette ender hen, men det viktigste er at John Obi Mikel en gang blir fri.

Mye tyder på at det er Mikels nigerianske agenter som styrer showet i øyeblikket.

Manchester Uniteds Jim Ryan, som er i Oslo i disse dager, er mest bekymret for 18-åringens sikkerhet, men er samtidig forundret over Chelsea. Hvis det viser seg å stemme at de faktisk er i møte med Mikel.

- Hvis det er sant, så er det mot FIFAs lover. Hvis Chelsea er involvert i dette, vil det skade forholdet mellom Chelsea og Manchester United, sier Ryan.

Var på vei
United trodde de hadde fått tak i Mikel rett foran nesa på Chelsea, da overgangen ble presentert i Oslo for snaue to uker siden. Siden den gang har saken bare eskalert i omfang.

Tidligere torsdag ble det kjent at Ferguson var på vei til Oslo for å håndtere Mikel-krisen, men siden spilleren selv ikke var å oppspore, valgte United-manageren å snu. Mikel skulle dukke opp på trening torsdag, men gjorde aldri det. Tidlig torsdag morgen skal han ha blitt observert på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.