RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mikels familie drapstruet

John Obi Mikel hevder han var tvunget til å spille for Nigeria etter at familen ble drapstruet.

Jose Mourinho ga Mikel grei beskjed om ikke å spille tirsdagens landskamp mot Ghana på Griffin Park i London.Chelsea-manageren likte svært dårlig at spissen trosset ordren hans.

Nå hevder Mikel at han ikke hadde noe valg.

- Nigerianske fans truet familien min hjemme i Nigeria. De mener jeg har begynt å plukke ut de kampene jeg selv vil spille. Folk er fortsatt sint for at jeg ikke spilte i Lesotho i kvalifiseringskampen til Afrika-mesterskapet, sier den tidligere Lyn-spilleren til The Sun.

- Bare noen få vet hva jeg har vært gjennom hjemme i det siste. Det ble for mye til at jeg klarte å takle det.

- Det er en skam at det gikk slik det gjorde, men bare gud vet hva som ville skjedd med familien min dersom jeg ikke hadde spilt kampen, sier Mikel.

Chelsea ønsket å trekke Mikel ut av Nigerias tropp etter at han pådro seg en strekk i låret i Premier League-møtet med Charlton sist. Til tross for dette spilte han samtlige 90 minutter da Ghana ble slått 4-1. Chelsea har klaget saken inn for Fifa.

- Var Jose Mourinho sint på meg etter kampen? Definitivt. Han var svært skuffet over meg, men jeg håper jeg kan forklare situasjonen for ham, så får vi se, sier 19-åringen.

- Forhåpentligvis ser han hva jeg har vært gjennom og hvilket voldsomt press jeg har vært under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere