RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL BARKER

- Milan er det verste som har hendt meg

Sist oppdatert:
AC Milan og Rivaldo ble ikke en lykkelig kombinasjon. Den brasilianske fotballstjernen mener tiden i Serie A-klubben er det verst som har hendt ham.

Rivaldo spiller fremdeles på San Siro, men vil gjøre alt for å komme seg vekk fra AC Milan når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

- AC Milan er uten tvil mine verste år i karrieren. Jeg gir alt jeg kan på trening, men må likevel sitte på benken. Heldigvis støtter mine brasilianske lagkamerater meg, sier Rivaldo ifølge TT.

Rivaldo forlot Barcelona til fordel for AC Milan på starten av forrige sesong. Men skader og dårlig form har gjørt at den offensive spilleren har måttet sitte det meste av tiden på San Siro på benken.

- Alt jeg kan tenke på er en fremtid i en ny klubb. Jeg vil bare komme meg gjennom den siste tiden i Milan, og deretter se hva som skjer, sier Rivaldo.

Rivaldo har tidligere sagt han ønsker å spille i England, og både Liverpool, Chelsea, Newcastle og Manchester United skal ha VM-vinneren på ønskelisten.

PS: Rivaldo bekrefter torsdag kveld at han er i samtaler med Liverpool om en mulig overgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere