RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Milan interessert i Lustig

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Den italienske storklubben vil ha representanter til stede for å sjekke ut høyrebacken under tirsdagens landskamp.

Rosenborgs Mikal Lustig har et halvt år igjen av sin kontrakt med Rosenborg, og nå kan det bli AC Milan som stikker av med svenskens tjenester.

Svenske Eurosport melder at italienerne vil sjekke ut Lustig i tirsdagens landskamp mot Moldova. Spilleren selv er ukjent med interessen, men syns interessen er hyggelig.

- Det er smigrende at de kommer for å se på meg, men sånn er det på de fleste kamper. Det er klubber her og der, sier svensken.

Italiensk media skriver at Milan vil revolusjonere sin forsvarslinje, og at det er grunnen til at de nå har satt søkelyset på Mikael Lustig.

Det har blitt spekulert i at Lustig ikke vil skrive under ny kontrakt med Rosenborg for å lettere komme seg videre ut i Europa. Men svensken forteller at han ikke på død og liv vil bort fra RBK

- Jeg hopper jo ikke på et tilbud i en dårlig liga bare for å flytte på meg. Kommer det ikke et bud som jeg syns er interessant, så kan jeg absolutt tenke meg å bli i Norge, sier Lustig til Eurosport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere