RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Milan sterkere enn Inter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic håper å dytte gamleklubben ned fra Serie A-tronen.

Zlatan Ibrahimovic har god fartstid i italiensk fotball, og har oppnådd suksess med både Juventus og Inter tidligere. Nå håper han å gjøre det samme med sin nye klubb, AC Milan.

Svensken ankom San Siro på lån tidligere i sommer, etter at han angivelig ikke lenger var ønsket av Barcelona-trener Josep Guardiola. Nå ser han fram mot å vine titler med sin nye klubb.

- Jeg håper å bli lenge i AC Milan, men det avhenger mye av klubben og treneren. Jeg håper å gjøre det bedre enn i Juventus og Inter, sier den svenske spissen ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Hver gang jeg går til en ny klubb, håper jeg også den blir min siste. Men noen gang så skjer det ting som forandrer alt. I Barcelona gikk alt bra, men plutselig ville de ikke ham meg.

- Sterkere enn Inter
AC Milan har styrket stallen med både Ibrahimovic og brassen Robinho i sommer. Fra før har klubben også en rekke andre etablerte stjerner, og håper nå å komme tilbake i Serie A-toppen.

De siste årene har erkerival Inter dominert.

- Vi er sterkere enn Inter. Denne sesongen kommer til å handle om disse to klubbene, og jeg er sikker på at de er favoritter til både å vinne Serie A og Mesterligaen, sier Ibrahimovic.

- Passer meg bedre
Robinho ble hentet fra Manchester City på overgangsvinduets siste dag, og håper nå på en ny vår etter en tung periode i Premier League. han mener Serie A passer ham bedre.

- Jeg tror ikke engelsk fotball passer så bra for en brasilianer. Det var ikke min stil, forteller brasilianeren.

Milan åpnet årets sesong med å banke >Lecce 4-0, og neste utfordring for stjernegalleriet er borte mot Cesena.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere