RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Giorgio Perottino (Reuters)

- Milans sterkeste de siste 25 årene

Sist oppdatert:
Milans visepresident roser Zlatan Ibrahimovic opp i skyene.

Det er klubben med en stjerneliste få andre klubber kan vise sett maken til. Marco van Basten (1987-93), Paolo Maldini (1985-2009), Franco Baresi (1977-1997), Andrej Sjevtsjenko (1999-2006) og Clarence Seedorf (2002-2010), for å nevne noen, er alle klubblegender med flere hundre kamper for Milan.

Likevel trekker visepresident i klubben, Adriano Galliano, fram Zlatan Ibrahimovic som den sterkeste spilleren Milan har hatt de siste 25 årene.

- Ibra er helt fundamental for oss. En spiller med uvurderlig mental og fysisk styrke. Jeg er svært glad for at han spiller her hos oss, sier Galliani til svenske Aftonbladet.

- En kriger
- Ibra er en kriger. Støtteapparatet har fortalt meg at de har ikke sett maken til resultater på de fysiske testene på 25 år. Han er den sterkeste vi har hatt. Den sterkeste, sier han videre.

Den svenske avisa møtte den mektige visepresidenten i forbindelse med en bokutgivelse om klubben i Milano.

- Jeg håper det stemmer det jeg har hørt i forbindelse med den svenske gullballutgivelsen, at han ønsker å avslutte karrieren sin hos oss i Milan, sier Galliani.

Heltestatus
Zlatan har allerede sikret seg heltestatus i AC Milan etter at han avgjorde krigen mot Inter Milan sist uke. Svensken scoret det viktige 1-0-målet tidlig i kampen mot sin tidligere arbeidsgiver.

Visepresidenten tror Milan, som har vunnet mesterligaen hele sju ganger, igjen kan ta opp kampen om å bli dominerende i europeisk fotball i årene framover med Zlatan på laget.

- Ibrahimovic er en historisk spiller og jeg er glad og stolt over at vi har lykkes med å få ham til Milan, avslutter Galliano.

Så spørs det om det var sedvanlig italiensk høflighet i møte med en svensk storavis som fikk ham til å skryte så hemningsløst av den kontroversielle spilleren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere