*Nettavisen* Sport.

- Millionbud på Hanstveit

Foto: Scanpix

Nå ønsker engelske Wolverhampton å få svar fra Brann på mandag.

06.01.08 16:54

(iBergen.no) Fredag kveld leverte Wolverhampton inn et bud på Branns venstre back Erlend Hanstveit, men ingen av partene har ønsket å si noe om størrelsen på budet.

Nå melder Eurosport på nett at budet angivelig skal ha vært på 500.000 pund (cirka 5,3 millioner kroner).

Venter svar mandag
Presseansvarlig i Wolverhampton Laurraine Hennessy ønsker verken å avkrefte eller bekrefte om dette stemmer, mens sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen har bestemt seg for ikke å si noen ting om saken før situasjonen er avklart.

Erlend Hanstveits agent Per Bjarte Hanstveit kjenner ikke til størrelsen på budet og sier at det blir opp til klubbene å ordne opp om overgangssum.

Wolverhamptons representant i saken er den danske agenten Jens Steffensen.

- Jeg ønsker ikke å si noe om summer ettersom det er et anliggende mellom klubbene, sa Steffensen til iBergen.no lørdag.

Han forventer at Brann vil komme med en eller annen respons på budet på mandag.

Fulgt av speidere
Samtidig som Hanstveit kan være på vei vekk er Branns andre venstre back Ramiro Corrales også ønsket av en annen klubb. Den engelske ligaen MLS har på vegne av en amerikansk klubb henvendt seg til Brann i håp om å få til en overgang for spilleren.

I Brann har man signalisert at det er uaktuelt å selge begge spillerne før en solid erstatter er på plass.

Hanstveit hadde ifølge Nettavisens skattelister en inntekt på like i overkant av 932.000 kroner i 2006. Det er ventet at han vil få en solid lønnsvekst dersom det skulle bli overgang til England.

Wolverhampton har ifølge britisk media fulgt Hanstveit gjennom speidere, og det var meningen at han skulle reise over til England for å besøke klubben og se på forholdene i julen. Ettersom flyet hans ble kansellert ble det ikke noe av.

Hanstveit, som for tiden på ferie i New York, har avtale med Brann ut 2008. Han debuterte for Brann i 1998 og har tatt gull, sølv og bronse med klubben i tillegg til cupgull i 2004.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.