*Nettavisen* Sport.

- Milner vil bort

Foto: Neil Tingle (Pa Photos)

Det bekrefter Aston Villa-manager Martin O'Neill.

James Milner har i hele sommer blitt linket til Manchester City, og selv om de lyseblå allerede skal ha fått et bud avslått for spilleren, har ikke den styrtrike klubben planer om å gi seg.

- Han vil dra
Og nå tyder mye på at City-manager Roberto Mancini skal få viljen sin - igjen. Aston Villa-sjef Martin O'Neill bekrefter nemlig torsdag at midtbanespilleren har bedt om å få forlate klubben.

- Jeg snakket med James før VM, og det er tydelig at han vil dra. City kom med et bud, men det var ikke høyt nok. Men jeg er sikker på at dette vil løse seg, sier nordiren ifølge Sky Sports.

Aston Villa har gjort det de kan for å beholde Milner, men da spilleren takket nei til en kontrakt som ville gjort ham til Villas best betalte spiller noensinne, skjønte de at slaget var tapt.

30 millioner
Det er ventet at et bud på rundt 30 millioner pund fra Citys side vil være nok til å gjøre slutt på denne transfersagaen.

En slik salgssum vil også kunne gi Martin O'Neill handlekraft på overgangsmarkedet i sommer, og en erstatter for Milner vil vel da bli førsteprioritet for den tidligere Leicester-manageren.

Så langt har Birmingham-klubben vært rolige på overgangs-fronten, og enn så lenge er ingen nye forsterkninger på plass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.