*Nettavisen* Sport.

- Min største kveld i Brann

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Da han endelig fikk prøve seg som spiss, svarte Charlie Miller med hattrick. Samtidig feide han vekk overgangsryktene.

20.06.05 06:56

BRANN-ROSENBORG 4-1 (2-1): Skotten henviste sin landsmann Robbie Winters til benken og fikk endelig prøve seg i favorittposisjonen som hengende spiss. Han svarte med å sette inn tre mål i hatkampen mot Rosenborg, og sendte bergenspublikummet ut i en jubelrus de må tilbake til cupfinalen for å finne maken til.

- Unbelievable. Min største kveld i Brann, ingen tvil om det, jubler han.

- Større enn cupfinaleseieren i fjor?

- Da spilte jeg åtte minutter og fikk gult kort. Så ja, dette var mye bedre. Om ikke for laget, så i alle fall for meg personlig, slår han fast.

- Vil bli i Brann
Skotten har ikke vært selvskreven på Brann-laget i år, og overgangsryktene har hengt over ham i perioder. Nå er det Sheffield United og Sheffield Wednesday som ønsker å få kloa i teknikeren. Miller selv har ingen planer å forlate Bergen. Han stortrives med tingene slik de er nå.

- Jeg har det veldig bra i Brann, og akkurat nå tenker jeg ikke på å dra noe sted. Disse overgangsryktene vet nok du mer om enn meg. Jeg tenker ikke på dem, sier han.

- Hvordan er det å sette Robbie Winters ut av laget?

- Vi er fortsatt gode venner, hvis det er det du mener. Han er glad på mine vegne, og jeg ville vært glad på hannes vegne hvis han scoret, sier han.

- En lagseier
Charlie Miller åpnet med å sette en straffe kontant i mål. Den andre satte han inn foran blankt mål, etter å ha fått ballen fra Bengt Sæternes. Den siste var det innbytter Winters som serverte ham.

- Enkle mål alle sammen. Jeg kan takke medspillerne mine for en utrolig kamp. Bengt og Robbie leverte pasninger som jeg ikke kunne bomme på, og Raymond skaffet straffen. Dette var en lagseier, sier han.

Med Raymond Kvisvik på vei bort er Brann-trener Mons Ivar Mjelde ivrig etter å beholde sin andre store ballsentral. I posisjonen som hengende spiss bak Bengt Sæternes, er skotten gull verdt. Men treneren lover ikke Brann-helten at han får beholde plassen. Han var lenge i tvil om hvilken av skottene han skulle bruke på topp ved siden av Sæternes.

- Jeg lover ham ikke at han spiller der neste kamp. Du vet aldri hva slags galskap en ostring kan finne på, spøker han.

Mye til felles
Men han sparer ikke på superlativene når Miller skal beskrives som fotballspiller.

- Raymond og Charlie har mye til felles. De er enormt gode i mottaket og til å holde på ballen. Men Charlie er en enda mer uforutsigbar spiller, siden han kan bruke både høyre og venstre og vende opp begge veier, sier Mjelde.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.