*Nettavisen* Sport.

- Min tyngste dag

Foto: (foto: scanpix)

Bodø/Glimt rykker ned i 1. divisjon. Søndagen ble ekstra tung for dem som samtidig tok avskjed med Aspmyra som hjemmearena.

23.10.05 22:36

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): BODØ/GLIMT-START 1-1:

- Min tyngste dag som fotballspiller, konstaterer Kristoffer Paulsen. For den 24-årige trønderen var kampen ekstra spesiell. Ikke bare spilte han sin siste kamp på Aspmyra. Neste sesong aksler han trøya til laget som sendte Glimt ut av det gode selskap.

- Resultatet betyr vel at Start har grep om gullet. Men det er helt umulig for meg å glede meg over det nå. Det er Glimt-gutten Kristoffer Paulsen som står her. Og dette er en fryktelig tung dag for meg, sier Paulsen til TV 2 Nettavisen etter å ha forlatt hjemmegarderoben på Aspmyra for siste gang.

- Hvordan hadde du sett for deg at denne kampen skulle bli?

- I førsteomgangen var det akkurat sånn jeg hadde drømt om. Vi hadde trykket og scoret et mål. Kanskje burde vi har scoret et par til. Men etter pause viser vel Start at de er et bedre lag enn oss. Det var ikke i denne kampen vi mistet plassen i eliteserien.

- Får et mål gratis
Også Trond Olsen (21) leverte sin siste opptreden på Aspmyra som Glimt-spiller. Men fremtiden i Lillestrøm var han svært lite opptatt av akkurat da nedrykket var klart.

- Dette er helt for jævlig. Spesielt fordi de får et mål gratis av dommeren. Det ødelegger så vi ikke får en ny sjanse til å berge plassen mot Lyn neste helg, sier Olsen irritert.

Dommerkritikken går på det han mener var en hands på Todi Jónson i forkant av Starts utlikningsmål.

Takker fansen
Superveteranen Runar Berg var også langt nede etter sitt første nedrykk siden 1989. 35-åringen gjorde en god 1. omgang, men heller ikke han klarte å holde nivået da Start giret om etter hvilen.

- Det er selvfølgelig kjipt å rykke ned. Men jeg synes vi gjorde et verdig forsøk i dag, sier Berg, som blir med Glimt ned i 1. divisjon.

Etter kampen hyllet han og lagkammeratene de mest trofaste supporterne, som sang for laget sitt lenge etter at nedrykket var et faktum søndag kveld.

- Supporterne har vært fantastiske. Det er bare å takke for støtten og beklage at vi ikke klarte å berge oss, sier Runar Berg.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag