- Min vanskeligste avgjørelse

Foto: (FOTO: TOR RICHARDSEN/SCANPIX)

Morgan Andersen forlater Lyn med blytungt hjerte.

03.07.06 20:35

- Jeg har hatt den perfekte jobb, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Mandag kveld ble det klart at han forlater direktørjobben i Lyn til fordel for stillingen som manager i Fredrikstad.

Les også:Morgan slutter i Lyn

- Dette har vært min vanskeligste avgjørelse noensinne. Jeg har hatt en fantastisk tid i Lyn og aldri før følt meg så tilpass i en jobb, sier Andersen.

Bare Fredrikstad
Før Fredrikstad kom på banen for noen uker siden hadde ikke tanken om å slutte i Oslo-klubben streifet den tidligere ishockeyspilleren og fagforeningslederen.

- Og et slikt tilbud er faktisk det eneste som kunne ha fått meg til å forlate Lyn. Jeg hadde ikke takket ja til noen annen klubb, hevder Andersen.

Slik forklarer han hva som ble avgjørende for valget:

- Jeg kommer fra Fredrikstad, og det har vært klubben min helt siden jeg var liten. I tillegg bor jeg i Fredrikstad, og dette jobbyttet vil innebære at jeg får med tid sammen med familien. Det veide tungt.

Morgan Andersen ønsker å komme i gang i den nye jobben så fort som overhodet mulig, men er samtidig innstilt på at han kanskje må fullføre oppsigelsestiden på seks måneder i Lyn.

Skilles som venner
- Mitt primære ønske er selvfølgelig å starte i Fredrikstad nå. Men jeg vet at dette kom som et sjokk på Lyn. De må ha på plass en erstatter, og det har jeg selvfølgelig stor forståelse for. Jeg har ingen planer om å gjøre Lyn opprørt. Vi skilles som venner, og inntil videre vil jeg fortsette å gjøre en best mulig jobb for Lyn, sier Andersen.

Sin nye stillingsinstruks i Fredrikstad vil han ikke si så mye om.

- Nå skal jeg først konstitueres som daglig leder. Så får vi se når direktør Arve Mokkelbost eventuelt kommer tilbake. Planen er at jeg skal over i en managerrolle. Jeg har et ønske om å være involvert i det sportslige, fastslår Morgan Andersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag