*Nettavisen* Sport.

- Minner om David Silva

Foto: Lars Poulsen/AP

Anders Lindegaard skryter uhemmet av United-aktuelle Christian Eriksen.

15.11.11 09:16

Han er en av Europas mest lovende unggutter, 19 år gamle Christian Eriksen.

Ajax-spilleren blir stadig koblet til de beste klubbene i verden, og det siste overgangsryktet vil ha det til at sir Alex Ferguson og Manchester United er interessert i den talentfulle dansken.

United-spiller og lagkamerat på det danske landslaget, Anders Lindegaard, er en av mange som har latt seg imponere av Eriksen denne sesongen.

- Ligner på Silva
- Den han ligner mest på av alle spillere i England akkurat nå, er Manchester Citys David Silva. Han har samme touch, samme «flow», ser det samme og har like bevegelser. Silva er heller ingen fysisk spiller, sier Lindegaard ifølge sporten.dk.

Og skryter videre:

- Silva er kanskje den beste spilleren i verden akkurat nå, sammen med (Lionel) Messi, og han er hvert fal den beste i Premier League for tiden. Silva er utrolig eminent og fantastisk, og jeg ser mye av de samme i Christian. Han er kun 19 år gammel, det er helt vilt, sier Lindegaard, som ifølge sporten.dk fastslår at han hadde elsket å få ham til United.

Skal være United-aktuell
Lindegaard vil ikke svare på om sir Alex Ferguson har rådført seg med han om Eriksen, men den engelske avisen Daily Star hevder å vite at Manchester United ønsker å knytte til seg det danske supertalentet.

United-sjefen være villig til å betale opp mot 180 millioner kroner for Eriksen, skriver avisa.

Eriksen ble for alvor oppdaget i England i februar, da han lekte seg med det engelske landslaget i Parken. Nå gjenstår det å se om supertalentet ender opp i Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag