- Mitt bitreste tap

Foto: Anders Vanderloock (Scanpix)

Derfor er Martin Andresen strålende fornøyd med oppreisningen mot Bodø/Glimt.

28.09.09 08:34

BODØ/GLIMT - VÅLERENGA 0-2:

ASPMYRA STADION (Nettavisen): Et revansjelystent Vålerenga møtte et nedrykkstruet Bodø/Glimt i et stormfullt Bodø søndag kveld. Etter en jevn førsteomgang, kollapset Bodø-laget i andre omgang og Vålerenga kunne hente med seg tre fortjente poeng tilbake til Oslo.

Fornøyd Andresen
Med de tre poengene i bagasjen har VIF så godt som sikret plassen i Tippeligaen til neste år.

- Jeg har ikke tenkt så mye på at vi sikrer plassen, men er veldig godt fornøyd med at vi har spilt en veldig god kamp. Særlig i andre omgang spiller vi god fotball, sier VIFs spillende manager Martin Andresen til Nettavisen.

- Bitreste tap i karrieren

Martin Andresen har nemlig hatt et helt annet fokus foran søndagens kamp mot Glimt.

- Etter tapet mot Molde på onsdag var vi nødt til å vinne denne kampen for å sikre god motivasjon i laget. Vi var veldig motiverte for å vinne i dag og klarte det, sier Andresen til Nettavisen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Stor prestasjon
- Det var en stor prestasjon av laget, sier han.

- Hvor viktig var denne seieren for dere?

- For meg var det veldig viktig. Tapet for Molde var det bitreste tapet i hele min karriere, sier Andresen.

Vålerenga har hatt en tøff sesong preget av en del skader og svært varierende prestasjoner i seriekampene. Det verste minnet fra årets sesong ser altså foreløpig ut til å være 6-3 tapet i «Rosenes by».

En vei å gå
Andresen innrømmer at det har vært ujevne prestasjoner i årets sesong.

- Vi har hatt veldig mange opp- og nedturer i år. Det har fordelt seg i blokker, hvor vi over flere kamper har vunnet, men så har det gått flere kamper hvor vi har hatt tap, sier han.

At det nå har gått tre år siden osloklubben sist kunne sikre seg en medalje fra eliteserien, er ikke godt nok, mener Andresen.

- Det er klart at vi har en vei å gå og er nødt til å bli bedre. Men dette laget har stort potensial. Det er mange unge gutter her, som spiller veldig bra, så jeg har absolutt troen på at Vålerenga vil kunne gjøre det veldig bra framover, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.