RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mjelde skal få angre

Sist oppdatert:
Migen Memelli mener Brann-treneren gjør en stor feil ved å la ham gå til svenske GAIS.

(iBergen.no) : Som iBergen.no kunne fortelle i går, er Brann-spiss Migen Memelli nå klar for spill i Allsvenskan. Brann sluttførte forhandlingene med den svenske klubben onsdag kveld, og hovedpersonen selv er enig med sin nye klubb om de personlige betingelsene.

Nå slår den albanske kraftspissen tilbake mot sin tidligere klubb og det han mener var vedvarende manglende tillit fra Branns trenerapparat.

- Mons kommer til å angre på det. De gjør en stor feil når de velger å selge meg i stedet for å satse på meg. For jeg tror jeg kan komme til å score mange mål for GAIS, sier Memelli til Bergensavisen.

Sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen, oppga i går følgende grunn til at rødtrøyene slipper publikumsyndlingen:

- I øyeblikket har vi fem spisser og det er hard konkurranse om plassene. Vi har behov for fire og vi ser at enkelte spillere ikke vil få like mye spilletid som de ønsker. Dette gjelder blant annet for Migen. Han har gjort klart at han ønsker å satse på å få spille for det albanske landslaget og at han dermed trenger spilletid. Det er ikke noe vi kan garantere i Brann, forteller Bruun-Hanssen til iBergen.no.

I GAIS vil Memelli hanke inn over millionen i året, noe som gir ham et solid lønnshopp fra Brann. Til BA sier han at tiden i Bergen har vært en fin erfaring, men understreker at det har vært kjedelig å sitte så mye på benken.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere