RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Modellyrket ikke noe for meg

Foto: Farid Ighoubah/iBergen.no
- Modellyrket er ikke akkurat noe for meg. Kaptein Martin Andresen og de andre Brann-spillerne viste torsdag frem Brann-moten. Se bilder

Brann skal åpne butikk i sentrum for å gjøre seg mer synlig og selge mer. I tillegg skal de markedsføre seg på Flesland. Det kom frem på klubbens kick off-fest på Stadion i går.

Klubbens trofaste økonomiske bidragsytere - sponsorene - var samlet på Stadion. Der fikk de høre litt om klubbens planer for å markedsføre merkevaren Brann. Spillerne deltok også, og viste frem hva Brannbutikken har å tilby.

Om han ikke er den fødte modell, synes kaptein Martin Andresen at det var et artig, men ikke minst viktig å være med på forskjellige happenings med sponsorene.

– Modellyrket er ikke akkurat noe for meg, men det er artig med slike arrangementer. Jeg synes og det er viktig å være med å gjøre ting med sponsorene. De er viktige bidragsytere, sier Andresen.

Se bilder av Brann-spillerne:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere