RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Modric er ikke til salgs

Foto: ADRIAN DENNIS (Afp)
Harry Redknapp utelukker en Chelsea-handel.

Tottenham-sjefen gjør sitt ytterste for å sette en stopper for overgangsspekulasjonene om Luka Modric.

Chelsea rapporteres å ha økt budet sitt fra 22 til 27 millioner pund, men Tottenham insisterer på at de ikke kommer til å selge stjernespilleren sin.

- De fikk samme svar som sist - vi ønsker ikke å selge ham, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

- 27 millioner pund er et dårlig bud for en spiller med de ferdighetene. Det er ikke i nærheten av hva han er verdt, i mine øyne, påpeker Spurs-manageren.

Det forventes at Chelsea kommer tilbake med et større bud som bryter 30-millionersbarrieren, men det spiller ingen rolle, skal man tro Redknapp.

- Selv om de byr den summen, har det ingenting å si. Styreformannen har sagt at han ikke er til salgs. Det er en vanskelig situasjon, for han er en veldig flott gutt. Han lager ikke bråk, og han kom på trening i dag og var god, og det er sånn han er, skryter Redknapp.

- Han kommer til å fortsette å gjøre jobben sin, og vi vil ikke miste ham, for han er en nøkkelspiller for oss, fortsetter Redknapp.

Nå skal Modric være med Tottenham på treningsleir til Sør-Afrika, og Harry Redknapp tror ikke Modric vil lage problemer og være i dårlig humør.

- Han blir med oss, og han er den siste i verden som ville ha laget problemer for oss. Du treffer ikke en bedre gutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere