RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Molde bedre enn dere tror

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
De fleste aviser tippet Molde i nedrykksstriden i år. - Uforståelig, mener Tom Nordlie. Søndag møtes Molde og Start. Les siste nytt om lagene her.

Start fikk en drømmestart i årets eliteserie da de vant 3-1 over Lillestrøm i premierunden. Søndag møter de Molde på bortebane. TV 2 Nettavisen tippet før sesongen Molde på kvalikplass og Start på trygg grunn (9. plass).

- Jeg mener at Molde har et mye bedre lag enn media tror. Det er uforståelig at media tipper de i nedrykksstriden. Det er spesielt backrekka og midtbanen deres som er god. De har absolutt et spennende lag, sier Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Petter Rudi er nøkkelspilleren i Molde. Men Nordlie lover ikke spesialoppvartning.

- Vi kommer til å stole på vårt eget spill, men også forsøke å drepe motstanderens vinnerformel. Det er vel sånn alle lag forbereder seg, skulle jeg tro. Vi tar selvsagt hensyn til motstanderen, men henger oss ikke alt for mye opp i det, forklarer Nordlie.

2. serierunde:
Aalesund - Odd Grenland:
Billetter på svartebørs
Stortalent vurderer å slutte
Bodø/Glimt - Rosenborg:
Husker ikke sist Glimt vant
Lillestrøm - Lyn:
Lyn røper ingenting
Molde - Start:
Vil selge Start-stjernene
Tromsø - Ham-Kam:
Solbakken skal lure TIL igjen
Vålerenga - Brann:
Alle vil ha Rekdal

Start mangler Ben Wright, Kai Risholt og Leif Otto Paulsen. I tillegg sliter Alex Nyarko med krampe i en legg, men ghaneseren sitter trolig på benken i søndagens kamp. I tillegg er Fredrik Strømstad syk.

- Strømstad er magesyk og har ligget i to dager, forteller Nordlie.

- Ben trener for fullt til uka, mens Risholt mer eller mindre er i gang med balltrening allerede. Men det er for tidlig å sette ham i kampsituasjoner, sier fysioterapeut Rune Magnussen til TV 2 Nettavisen.

Molde mønstrer, med unntak av Johan Nås, skadefritt mannskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere