*Nettavisen* Sport.

- Molde har godtatt Forren-bud fra engelsk klubb

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Stopperen kan bli utenlandsproff i løpet av kort tid.

03.01.13 12:36

Onsdag kveld kom meldingen om at Vegard Forren ikke reiser sammen med resten av landslaget til samlingen i Sør-Afrika i januar.

- I samtaler
Ifølge Molde-manager Ole Gunnar Solskjær skal grunnen til dette være at stopperen nå er svært nær en avtale med en utenlandsk klubb.

- Ja, Vegard reiser ikke på landslagets samling fordi vi er i avsluttende samtaler med en klubb, sier Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

- Muligheten er til stede for at Vegard må reise på medisinsk sjekk og forhandling av kontrakt. Siden landslaget reiser allerede torsdag morgen, kom dette hasteforfallet nå. Drillo var veldig forståelsesfull, sier Solskjær.

Ifølge TV 2 skal Molde nå ha godtatt et bud fra en ukjent engelsk klubb. I tillegg til Everton, er Forren også koblet til Newcastle, Tottenham, QPR, Fulham, Southampton og Reading.

Forren hadde en knallsesong i Molde i 2012 og fikk også sitt gjennombrudd på landslaget. Det har lenge vært klart at han ønsket seg til en større klubb i vinter.

Forren har blant annet blitt koblet til klubber i Premier League, men Solskjær ønsker ikke å snakke om hvilken klubb det gjelder. Han sier også at Molde enn så lenge ikke jakter en ny stopper.

United neste?
Everton-manager David Moyes er blant dem som har vært å kikket på Forren i fjor, men skotten uttalte nylig også at Everton ikke har penger til rådighet i vinter.

Ole Gunnar Solskjærs tidligere klubb Manchester United skal også ha forhørt seg om Forren, mens også Fulham skal ha vært på banen, skriver Romsdals Budstikke.

Tyske, belgiske, nederlandske og danske klubber skal også ha vist interesser for stopperen.

Verken Forren eller hans rådgiver Sverre Mauseth har ønsket å kommentere dette før det er en endelig avklaring i saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag