*Nettavisen* Sport.

- Molde krever for mye

Både Erlend Ormbostad og John Andreas Husøy er ønsket av andre klubber, men Moldes krav er for stive.

30.06.06 10:22

Hødd ønsker Ormbostad (25) og Moss vil ha Husøy (23), men Molde har ingen planer om å drive noe billigsalg.

– Klubbene har snakket sammen, og jeg kan uten tvil tenke meg å spille for Hødd resten av sesongen. Jeg forventer at det går i orden; jeg har tross alt spilt for MFK i en årrekke, sier Erlend Ormbostad til Romsdals Budstikke, uten at han får støtte fra klubbdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen, som sier klubben ikke driver veldedighet.

Dermed er saken over for Hødds del.

– Vi trodde vi var enige, men så viste det seg at vi ikke var enige likevel. Dermed er saken avsluttet fra vår side. I våre øyne stilte MFK et urimelig krav sier sportssjef Harald Åsland Riise i Hødd.

På samme måte reageres det i Moss.

– Vi har ikke økonomi til å betale for en spiller med utgående kontrakt. Men vi er interessert i Husøy nå mot å betale lønna hans ut sesongen, sier sportslig leder Ralph Bakken i Moss.

Både ovenfor Moss og ovenfor Hødd skal Molde ha forlangt full lønnskompensasjon OG at romsdalingene får en leiesum for de to spillerne, noe ingen av de to 1. divisjonsklubbene skal være interessert i å betale. Moss understreker imidlertid at det kan være aktuelt å hente inn Husøy etter at sesongen er over - vederlagsfritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.