- Molde-nedrykk et ikke-tema

Molde-ledelsen bruker overhodet ingen tid på at klubben kan ende i 1. divisjon.

18.10.06 12:09

Molde er etter hvert blitt vant til å kjempe mot nedrykk. Tre runder før slutt i år ligger laget på nedrykk. I fjor endte klubben på kvalifiseringsplass, men beholdt Tippeliga-plassen etter seier i kvalkkampene mot Moss.

I 2004 lå laget på nedrykk to serierunder før slutt, men kom seg opp på sikker grunn med seirer i de to siste kampene.

- Bruker dere tid på hva som skjer ved et eventuelt nedrykk?

- Ikke nå. Vi som er ansvarlige er delvis inneforstått med at hverdagen kan bli anneledes på noen områder, men vi velger å ikke bruke tid på hvis og om. Vi tar det som det kommer, og tror fortsatt at hvis vi gjør sånn og sånn og sånn, så holder vi oss, sier Moldes administrative direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen, til Nettavisen.

- Det betyr at du ikke kan si noe hvordan satsingen blir ved et nedrykk?

- Det stemmer.

- Men hvis vi spiller som mot Vålerenga i helga, og i halve kampen mot Start, så kommer vi ikke til å klare det, legger han til.

Molde avslutter mot HamKam (H), Stabæk (B) og Sandefjord (H). For to år siden avsluttet Molde med bortimot samme motstandere. Da ble det 0-0 hjemme mot HamKam i tredje siste kamp, 3-1-seier borte mot Stabæk i nest siste og 3-0 hjemme mot Bodø/Glimt i siste runde. Det eneste som nå skiller er altså at Sandefjord venter i stedet for Glimt.

Se her for en oversikt over hvordan bunnstriden ser ut for de involverte lagene.

Holder Molde seg? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.