RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

- Monte Carlo er kjedelig

Sist oppdatert:

Hei og velkommen til min blogg!

Denne bloggen begynte jeg på for litt over et år siden, men jeg kom ikke lenger enn til den første setningen du nettopp leste. Men nå blir det andre boller, jeg kommer til å blogge om mine pokeropplevelser jevnlig framover og legge de ut på Nettavisens pokersider og min egen hjemmeside; torelagerborg.com.

Timingen for denne lanseringen kunne vært bedre da jeg nettopp har gjennomgått en av de dårligste månedene pokermessig jeg kan huske og er mer lei av poker enn noen gang.

Men etter mange år som heltidsspiller vet jeg at dette er noe jeg må tåle, det er naturgitt at det går opp og ned når man spiller et spill med såpass stort innslag av flaks. I nedgangstider er det viktig å huske på dette og ikke begynne å tvile på egne ferdigheter.

Jeg pleier stort sett å ha to gode måneder etterfulgt av en dårlig og så to nye gode igjen osv. Dette har blitt et såpass fast mønster for meg de siste årene at en kan lure på om pokerguden der oppe har slått seg på autopilot. Men mest tror jeg det blir en slags selvoppfyllende profeti for mitt vedkommende. Når jeg har sittet i flyt over lengre tid begynner jeg bare å grue meg til nedsvingen, mens i dårligere tider som nå tar jeg det helt med ro og bare venter på at det skal snu. Da går det jo gjerne slik.

Til helga skal jeg til Monte Carlo for å spille EPT-finalen. Jeg har bare spilt én turnering siden august (EPT Bahamas), i tillegg til 2-3 netturneringer, så jeg er vel i beste fall en outsider når verdenseliten samles der nede, spesielt med tanke på mine tidligere turneingsprestasjoner, eller mer presist, mangel på sådan.

Uansett skal det bli deilig å komme seg ned til Middelhavet og nyte et mildere klima.

Ulempen med Monte Carlo er at det skjer nesten ingenting der. Det er en av de kjedeligste byene jeg har vært i. Bare masse gamle, nedsminka og nedsmykka franske fruer som tusler rundt med bikkja si i den ene labben og Gucci-veska i den andre. Jeg drar nok hjem igjen så fort jeg ryker ut rundt middagspausen på dag 1. Så hvorfor i alle dager skal jeg i det hele tatt gidde å dra ned dit, atpåtil for fjerde gang på to år, samme helg som Vålenga møter Lillestrøm til nedrykksdrama?

Svaret må vel være at dette er årets mest prestisjefulle turnering i Europa og jeg føler at jeg må gjøre et forsøk, samtidig som jeg viser den nye generasjonen pokerproffer at jeg fortsatt er med i gamet. Vår gamle tennishelt Christian Ruud stilte jo alltid opp i Wimbledon selv om han alltid røyk ut i 1. runde og det hølja ned i London ...

Vi snakkes!

Tore Lagerborg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere