*Nettavisen* Sport.

- Morientes til Chelsea

Foto: AFP/Scanpix

Monacos storscorer Fernando Morientes skal ifølge den franske sportsavisen l'Equipe spille for Chelsea neste sesong.

Morientes har vært på utlån fra Real Madrid til Monaco denne sesongen, og det var forventet at det kriserammede storlaget ville hente toppscoreren hjem igjen fra fyrstedømmet.

Men nå skal Morientes, som er toppscorer i årets Mesterliga, ha sagt til den franske avisen at han er klar for å signere for en annen klubb. L'Equipe mener altså å vite at klubben det dreier seg om er Chelsea.

- Vi nærmer oss en løsning, og kan vel si at vi er nesten i mål. Jeg liker tanken på dette, men det kan ta litt tid å sluttføre forhandlingene. I mellomtiden er det veldig sannsynlig at jeg returnerer til Madrid straks sesongen er over, sier Morientes til avisen.

Ifølge l'Equipe skal Chelsea ha tilbudt spanieren en femårskontrakt. London-klubben skal også være villig til å bla opp 100 millioner kroner for å kjøpe storscoreren fri fra kontrakten med Real Madrid.

Morientes, som har satt inn 11 fulltreffere i Mesterligaen, har slitt med en ankelskade den siste tiden, men er sikker på å bli klar til å spille finalen mot Porto 26. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag