RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thomas Gulbrandsen (TV 2 Nettavisen)

- Morsomt å møte Lillestrøm

Lyn-forsvareren Indridi Sigurdsson gleder seg til å stoppe gamle lagkamerater i kveld.

24-år gamle Sigurdsson spilte tre sesonger i Lillestrøm fra 2000. Nå er han tilbake i norsk fotball etter tre år i belgiske Genk. Men i kveldens kamp på Ullevaal stiller islendingen i hvit og rød Lyn-drakt.

- Det blir morsomt å møte gamle lagkamerater. Da jeg var i Belgia, fulgte jeg med på hvordan Lillestrøm gjorde det via internett, sier Sigurdsson til TV 2 Nettavisen.

Redningsmann
Landslagsspilleren var god kamerat med spillere som Espen Søgård, Kasey Wehram, Pål Strand og Frode Kippe i tiden på Åråsen. I tillegg spilte han sammen med LSK-trener Uwe Rösler og Lyns sportslige leder Torgeir Bjarmann. Sistnevnte var en viktig årsak til at han endte i Lyn.

- Jeg har tenkt å ta en tur opp på Åråsen for å besøke spillerne, men det har vært travelt etter at jeg kom til Oslo. Jeg har imidlertid snakket med Espen på telefon, forteller Sigurdsson.

Sigurdsson ble hentet inn av Lyn for å løse den akutte forsvarskrisen i klubben. I debutkampen mot Stabæk spilte han venstreback, men med langtidsskader på midtstopperparet Tommy Berntsen og Steven Lustü kan Sigurdsson være aktuell i midtforsvaret i kveld.

- Jeg har spilt mest back de siste årene, men har ingen favorittposisjon. Jeg spiller der Henning (Berg) har bruk for meg, sier Sigurdsson.

Viktig kamp
Kveldens kamp på Ullevaal er svært viktig både i medalje- og bunnstriden. Lillestrøm kan overta tabellteten med tre poeng, mens Lyn trenger en seier for å få en luke til bunnlagene.

Hos Lyn er forsvarsspillerne Steven Lustü, Tommy Berntsen, Lars Kristian Eriksen og Henrik Dahl ute med skader. I tillegg er superspissen Edu tvilsom på grunn av et vondt kne. Nigerianeren testes før kampstart.

Lillestrøm må klare seg uten keeper Heinz Müller, som fikk rødt kort i cupkampen mot Start. Bjørn Helge Riise fikk en smell i samme kamp, men er trolig spilleklar i kveld.

Se Lyn – Lillestrøm på TV 2 Zebra klokken 18.30 (kampstart 19.00). Du kan også følge kampen på web-TV og i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere