RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Morten overrasket meg ikke

Sist oppdatert:
Per-Mathias Høgmo lot seg ikke overraske over Morten Gamst Pedersens drømmedebut på det norske landslaget. - Han har en stor fremtid, slår han fast.

Gamst Pedersen scoret to mål for Norge mot Nord-Irland onsdag kveld - det siste av den vakre sorten. Fra skrått hold skjøt unggutten ballen i nettet på volley.

- Det overrasket meg ikke at han scoret to mål i debuten. Han spilte en veldig god kamp, og hadde solide prestasjoner fremover på banen. Det var veldig gledelig å se, sier Per-Mathias Høgmo til TV 2 Nettavisen.

Stor fremtid
Høgmo påpeker at det var riktig at Gamst Pedersen nå fikk vist seg frem på landslaget.

- Han har levert veldig mange bra kamper både for U-landslaget og Tromsø. Morten har en god venstrefot, og lukter ofte mål, sier TIL-treneren.

- Er Morten stabil og spiller jevne gode kamper for klubblaget fremover, er det ikke lenge før vi ser ham fast på A-landslaget, legger Høgmo til.

Blir inntil videre
Newcastle skal ha fulgt Morten Gamst Pedersen med argusøyne i landskampen mot Nord-Irland. Og Per-Mathias Høgmo er betinget optimist med tanke på hvor lenge unggutten blir værende på Alfheim Stadion.

- Alt jeg kan si er at Morten blir i Tromsø - inntil videre, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere