RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho, hold kjeft!

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
«En skam» kalte Jose Mourinho det europeiske fotballforbundet (UEFA). Nå ber de ham holde kjeft.

Mourinho gikk mandag kveld hardt ut mot UEFA, og kalte det en skam at en så stor institusjon misforstod det han sa om å ønske seg Pierluigi Collina som dommer mot Barcelona.

Det får UEFA til å reagere.

- Nå er det på tide å holde kjeft. Nå får vi komme i gang med en kamp med to glimrende trenere som kan bli helt fantastisk, sier UEFAs kommunikasjonsdirektør, William Gaillard, ifølge BBC.

- Det Mourinho ikke ser ut til å forstå, er at når han sier « jeg vil ha denne dommeren, og den andre påvirket resultatet i den første kampen», da setter han oss i en umulig situasjon, sier han videre.

Og forklarer:

- Dagen før Mourinho uttalte at han ønsket Collina, hadde vi satt ham opp til denne kampen. Hva skal vi gjøre da? Fjerner vi ham for å vise at Mourinho ikke får det som han ønsker, eller lar vi ham dømme for å vise at vi ikke bryr oss om hva Mourinho sier?

- Og tenk om alle managere skulle ha bedt om den og den dommeren hele tiden, sier Gaillard oppgitt.

Han mener Mourinhos uttalelser om Anders Frisk er uakseptable.

- Nå er det på tide å slutte å sette spørsmålstegn ved integriteten til Anders Frisk. Han har vist i mange år allerede at han er en glimrende dommer. Han har aldri vært en hjemmedommer, og har vært tøff mot hjemmelag en haug med ganger, sier UEFA-toppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere