RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho skal ikke sparkes

Sist oppdatert:
Peter Kenyon benekter at Chelsea har planer om å gi José Mourinho sparken i sommer.

Spekulasjonene har gått i lang tid, og bygger på at det skal være et anstrengt forhold mellom manager Mourinho og klubbeier Roman Abramovitsj. Men klubbdirektør Peter Kenyon avviser at londonlaget ser seg om etter en erstatter for portugiseren.

- José har kontrakt ut 2010, og vi kommer ikke til å sparke ham. Han har styrets fulle tillit, og det er svært viktig. Vi er blitt koblet til noe sånt som 14 managere nå, tror jeg, men vi har ingen liste og er ikke på utkikk, sier Kenyon til Chelsea TV.

Mourinho har ledet Chelsea til to strake ligagull i England siden han kom fra Porto i 2004. Han har også vunnet ligacupen to ganger. Og Chelsea er fremdeles med i kampen om tre trofeer denne sesongen.

Portugiseren skal imidlertid være frustrert over manglende overgangsmidler denne sesongen, spesielt da han i januar ønsket å hente inn defensive forsterkninger. Stjernespissen Andrej Sjevtsjenko, som skal være en nær venn av Abramovitsj, skal også være en kilde til den spente stemningen mellom Mourinho og Abramovitsj, skriver BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere