*Nettavisen* Sport.

- Mulig hun spilte ræva

Foto: NICK LAHAM (Afp)

Simone Haleps nye små bryster ga stor seier.

31.08.11 10:20

Det var en overraskelse da kinesiske Li Na (29) vant French Open tidligere i sommer. Men det var en enda større bombe at hun røk ut av US Open i første runde tirsdag kveld.

19 år gamle Simone Halep fra Romania vant 6-2, 7-5 i en kamp der Li Na, som ligger på sjetteplass på verdensrankingen, gjorde hele 54 upressede feil.

- Det er mulig hun spilte ræva, men det er ok, sa en lykkelig Halep, som er rangert som nummer 53 i verden, etter kampen.

Halep er mest ble først kjent i tennisverdenen for sine store bryster, men er nå mest kjent for å ha reduserte de nevnte fordeler som 17-åring.

Operasjonen gjorde at hun måtte ta flere måneders pause i karrieren. Men hun har kommet desto sterkere tilbake. Før operasjonen lå Halep nede på rundt nummer 500 i verden. Men med brystene ute av veien har det gått mye bedre på banen.

For de var virkelig en plage tidligere.

- Evnen til å reagere raskt på banen ble dårligere og brystene fikk meg til å føle meg elendig, forteller Halep.

- Men jeg hadde det heller ikke noe godt med dem i hverdagen, så jeg hadde gjort inngrepet uansett om jeg var idrettskvinne eller ikke, legger 19-åringen til.

Li Nas tap var den største overraskelsen i US Open så langt. Den danske verdenseneren Caroline Wozniacki vant sin første kamp lett 6-3, 6-1 mot Nurio Llagoster Vives fra Spania.

Serena Williams, som har vunent US Open tre ganger, hadde ingen problemer i sin kamp, og vant 6-1, 6-1 mot 19 år gamle Bojana Jovanovski fra Serbia.

Sjekk alle resultatene fra kvinnesingle her.

De store kanonene er også videre på herresiden. Men Rafael Nadal måtte bruke hele tre timer på å beseire Andrej Golubev fra Kasakstan i strake sett 6-3, 7-6, 7-5.

Sjek resultatene fra herresingle her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.