RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mye, mye, mye mer verdt enn Kvisvik

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Sist oppdatert:
Ham-Kam åpner for å selge Petter Vaagan Moen, men har ingen planer om å gjøre det billig.

Bergenserne jakter på en erstatter for Raymond Kvisvik, som etter alt å dømme blir Fredrikstad-spiller med det første, og Vaagan Moens navn er blitt nevnt. Ham-Kam, på sin side, mener Vaagan Moen er mer verdt enn både Kvisvik og Alexander Ødegaard, som Rosenborg kjøpte for ti millioner i fjor høst.

På hell
- Petter er mye, mye, mye mer verdt enn Kvisvik. Kvisvik er på hell, mens Petter er en ung talentfull spiller på vei opp. Jeg vil tro at styret vårt ikke en gang vil vurdere et bud på seks millioner kroner, sier styreleder Erik Stensrud til Hamar Arbeiderblad.

Brann signaliserer også at de ikke kommer til å by på Vaagan Moen. Klubben har først og fremst lagt ut agnet etter Trond Fredrik Ludvigsen. Magne Hoset har også vært nevnt som en mulig erstatter, men førstnevnte blir helt klart den billigste løsningen.

- Petter Vaagan Moen står ikke øverst på vår ønskeliste. Dessuten krever Ham-Kam for mye for ham, sier Brann-direktør Bjørn Dahl.

Verdifull
Ham-Kam-trener Ståle Solbakken er ikke i tvil om at Vaagan Moen er en særdeles verdifull spiller.

- Petter er verdt mer enn Alexander Ødegaard. Det handler om hva slags type spiller han er, sier Solbakken.

Da TV 2 Nettavisen var i kontakt med Ham-Kam torsdag formiddag, hadde ikke klubben hørt noe fra Brann.

- Vi har ikke hørt et pip fra dem. Verken via fax, telefon eller e-post, sier klubbdirektør Truls Haakonsen. - Det eneste vi har hørt om en eventuell Brann-interesse for spilleren, er det vi har lest i avisene, påpeker han.

Om et mulig salg, sier han følgende:

Stemmer ikke
- Selvsagt kan vi gå i dialig om et eventuelt salg under de rette omstendighetene. Men akkurat nå har vi ikke fokus på selge spillere. Målet vårt er snarere tvert imot å hente inn nye spillere, med tanke på den tabellsituasjonen vi er i nå. Vaagan Moen har halvannet år igjen av kontrakten med oss, og vi forholder oss til det.

- Lokalpressen i Bergen har spekulert i en prislapp på over 10 millioner kroner?

- Dette stemmer ikke. Uansett, så vil det være dumt av oss å gi beskjed om en eventuell pris før noen forhandlinger har startet. Hva Vaagan Moen er verdt, holder vi for oss selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere