*Nettavisen* Sport.

- Nå begynner det å bli gøy

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

POKERBLOGG: Johnny Lodden blogger i Nettavisen om veien mot VM-tittelen og 55 millioner kroner.

16.07.10 12:16

Nå ligger jeg her i bingen, men klarer ikke riktig å bli trøtt, på grunn av noen få Redbull med noe attåt på slutten av dagen. ;) Men uansett tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om WSOP Main Event så langt, siden jeg vet at det sitter mange hjemme i Norge som følger med!

Før starten i dag hadde jeg litt i overkant av 1,6 millioner i chips og fikk en fantastisk bordtrekning med bare 205 mann igjen. Jeg hadde nest flest chips på bordet og en aggressiv chipleader satt til høyre for meg, så det var ingen problemer. Bare for å sette meg i respekt direkt, høynet jeg hans høyning i den første handa med A8. Flop: 10-10-4. Han check-foldet og meldte at dette kunne bli en tung dag for hans del. ;)

Men dessverre brøt det bordet opp ganske fort, men jeg kom likevel til et ganske fint bord. Jeg holdt meg ganske rolig på det nye bordet, da jeg merket at det var ganske aggressive spillere der og mye tre-betting preflopp. Etter å ha sittet i ro noen runder tittet jeg ned på to spikre og spilte opp til 51k på blindene 10k-20k. Jeg fikk syn av en med 1,5 millioner, som var på supertilt! Jeg hadde rundt 2 millioner.

Flop: 4-7-J. Jeg bød 80k, og fikk syn. Turn: 6. Jeg bød 190k, og fikk syn. River: dame. Her går det an å checke siden du ikke får betalt av for mye, men jeg visste at jeg hadde et ganske løst image og at han var på tilt, så jeg bød ut 310k. Han synte ganske kjapt og mucket da jeg viste AA. Etter dette bygget jeg fint opp til rundt 3 mill før det fatale skjedde. L

En spilte opp til 60k (blindene 12k-24k), jeg synet bare i midt-pos med QQ, siden jeg har vært superaktiv siden AA-handen. Folk visste at jeg ville slå om med alle gode hender, så det er ingen som kan sette meg på to slætne høner. Bak meg satt 5 stk med mindre enn 1 mill i stacken og en med rundt 2,3 mill. Så planen min med synet var at en av shortstackene skulle `skvise` for å ta ned potten, men dessverre så gikk gubben med 2,3 mill til 282k. Førstemann synet og jeg slo om til 350k. Han tenkte litt og gikk pluss 450k¿ FFS går gjennom hodet mitt, men jeg klarte ikke å kaste og satte han all-in. Han tenkte i 30 sekunder, så jeg visste i det minste at han ikke hadde spikre, men dessverre spurte jeg om han hadde konger og svaret var ja. L Blankt bord og ned på 600k¿

Etter dette antet jeg en del ut og pushet all-in med Q-7, K-8, K-J og 9-10, men fikk ikke syn. Ikke misforstå; disse hendene var i løpet av ca 50 hender! Så dette var ingen panikkpush, men det var de 4 beste hendene jeg fikk! Etter dette ble bordet brutt og jeg tok med meg 620k og satte meg på siden av William Thorson, som hadde en gigastack!

En av de første hendene jeg plukket opp var 6-6, en aggressiv dude høynet til 90k og jeg pushet, og fikk heldigvis kast. Neste hand fikk jeg AA og samme mann høynet igjen og jeg slo om igjen. Denne gang dytter han alt inn og jeg synte selvsagt – og vips, så var jeg på 1,7 millioner.

Etter dette var det ganske rolig, men jeg hentet inn noen blinder i ny og ne og avsluttet på 2,1 millioner foran morgendagen!

Det er 79 mann igjen og et snitt på ca 3 mill og 55 millioner i førstepremie! Så nå begynner det for alvor å bli gøy!

Johnny

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.