RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå blir det fest!

Sist oppdatert:
Simen Brenne var i ekstase etter å ha sikret sitt andre cupgull på like mange år.

ULLEVAAL (Nettavisen): I 2006 vant han med Fredrikstad, året etter gjorde han det igjen - med Lillestrøm. Dermed er Simen Brenne den første på 22 år som har to cuptriumfer på rad i norsk fotball å se tilbake på.

- Sykt
- Jeg følte meg litt roligere i forkant av denne kampen enn før den forrige cupfinalen. Men det er vel kanskje ikke så rart, gliser midtbanespilleren overfor Nettavisen etter triumfen på landslagsarenaen.

Det tok tid før Selbak-gutten fikk alt til å stemme for de gule og svarte. Først på tampen av årets sesong har han for alvor vist at han fortsatt kan.

- Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg sliter på våren og storspiller på høsten. Det har liksom alltid vært sånn, jeg gjør i hvert fall alt jeg kan - også i vinteroppkjøringen, forsikrer han, før han legger til:

- Men akkurat det betyr ikke noe nå. Det er helt sykt å ha vunnet nok et cupgull, nå blir det bli fest!

Møtte kameraten
Men LSK-spilleren er ikke spesielt lysten på å rangere de to cupgullene - selv om han letter litt på sløret.

- Det var helt sinnsykt begge ganger. Men det er klart, det var kanskje litt ekstra spesielt i fjor, da jeg spilte med hele hjembyen i ryggen. Uansett, det var som en liten revansje for oss, dette, etter den sure fjerdeplassen i serien, sier han.

I søndagens kamp møtte Simen Brenne en spiller som han ikke akkurat har hatt som vane å møte de siste årene. Kamerat Per Morten Kristiansen, som spilte sammen med Simen Brenne i Moss, stod nemlig i mål for Haugesund.

- Det ble litt glising og ordveksling i kampens hete, men det var jo bare artig. Per Morten er sikkert skuffet nå, men det er forsåvidt helt greit for min del, humrer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere