RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå engster vi oss ikke lengre

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Raphaël Poirées familie er lettet etter lørdagens vellykkede operasjon.

Liv Grete Skjelbreid Poirées ektemann veltet fjerde juledag med en firehjuling, en såkalt ATV, og fikk den over seg. Han ble fraktet til Haukeland sykehus, som tidlig konstaterte at den tidligere skiskytterens situasjon var alvorlig, men stabil.

Familien har så langt ikke ønsket å uttale seg til pressen. Lørdag gjennomførte Haukeland sykehus en 12 timer lang operasjon på Raphaël Poirée, som betegnes som vellykket.

I tirsdagens VG snakker Raphaël Poirées stefar Didier Steunou om lettelsen i familien.

- Vi var bekymret i tiden før operasjonen, men nå har vi forstått det slik at legene er svært fornøyde med gjennomføringen av operasjonen og at det har gått svært bra. Det er vi svært lettet over. Så nå engster vi oss ikke lengre, sier Steunou, som er gift med Raphaëls mor og bor i Frankrike.

Ifølge VG har politiet startet etterforskning av hendelsen.

- Jeg kan ikke si mer før vi har fått snakket med den involverte personen – og det har vi av naturlige årsaker ikke fått gjort. Dette er ingen komplisert sak, men den har hatt et tragisk utfall, sier lensmann Lorentz Lunde i Fusa til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere