Gå til sidens hovedinnhold

- Nå er fotball gøy igjen

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Etter tre tunge sesonger i Belgia er Branns cupfinalehelt Bengt Sæternes endelig på vei tilbake til toppformen.

BRANN – LYN 4-1: - Jeg er glad jeg scoret og det var fint å kunne hjelpe Brann til det første cup-gullet på mange år, fortalte en nøktern Bengt Sæternes til TV 2 Nettavisen og klyngen med journalister som omringet matchvinneren i Brann-garderoben etter kampslutt

Etter tre sesonger i Club Brügge preget av skader og lite spilletid, smakte seieren godt for Sæternes som har funnet tilbake til både spilleglede og form i Brann.

Toppformen i anmarsj
- Nå er fotball gøy igjen, og jeg gleder meg til hver eneste trening og kamp, sier Sæternes før han fortsetter:

- Dette var en bekreftelse på at jeg fortsatt kan, og at jeg nærmer meg mitt beste. Nå klarer jeg å skape sjanser på egen hånd og er ikke så avhengig av de andre Dessverre tok krampa meg i andreomgangen, så toppformen er ikke helt inne ennå, sier Sæternes som ikke tar av selv om han med med sine tre mål var med på å sikre bergenserne sitt første cupmesterskapet siden 1982.

Egoist og lagspiller
Selv med et stykke til toppformen herjet Sæternes og spissmakker Robbie Winters med Lyn-forsvaret på Ullevaal i ettermiddag. Fasit: Tre mål og en målgivende på Sæternes, ett mål og en målgivende på Winters.

- Samarbeidet oss imellom fungerer bra. Han er en lagspiller samtidig som han er en egoist, akkurat som meg, sier Sæternes.

Skyter som en hest
Brann-trener Mons Ivar Mjelde fremhever også spissduoen. Etter at Sæternes sluttet seg til klubben i august har bergenserne fått et større angrepsregister med to målfarlige angrepsspillere som kan skape sjanser på egenhånd. Men i dag er det likevel Egersund-gutten som får mest ros.

- I dag scorer Bengt noen fantastiske mål, han viser virkelig hva han er god for. Headingen er strålende og han har et fanatstisk skudd på 4-1-målet. Han skyter jo som en hester sparker, sier Brann-trener Mons Ivar Melde som er strålende fornøyd med Sæternes.

- Han har ikke fått vist hva han er god for før nå, vi vil få mye mer nytte av ham i tiden fremover, avslutter den tidligere målscoreren.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå