RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå er målet medalje

Foto: Svein Ove Ekornsvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær innrømmer nå at målet er medalje og at «alt kan skje» i gullkampen.

MOLDE - FREDRIKSTAD 2-1:

AKER STADION (Nettavisen):

- Nå skal vi kjempe om medaljer, sier Solskjær og smiler lurt.

Solskjær vil heller ikke utelukke at hans menn kan ta Tippeligagull etter å ha innkassert sin fjerde seier på de fem siste kampene i Tippeligaen.

- Vi er på veg opp. Er vi i god form i september og oktober, ja, da kan alt skje, sier Solskjær til Nettavisen.

Solskjærs tro på medalje har sammenheng med United-legendens overbevisning om det store potensialet som ligger i hans spillerstall i Molde. Til kveldens kamp mot Fredrikstad gjorde Solskjær hele fire endringer i startelleveren etter den sterke 3-0-seieren mot Lillestrøm. Stjernespillere som Pape Pate Diouf, Daniel Berg Hestad og Makhtar Thioune ble henvist til benken. I tillegg måtte både Magne Hoset og Magnus Wolff Eikrem gå tidlig i dusjen i andre omgang etter å ha følt seg uvel.

- Jeg har en stall jeg har stor tro på og spillere med et stort potensiale i seg. Jeg vil rullere på hele stallen min gjennom sesongen. Jeg kan garantere deg at det blir endringer mot Vålerenga på søndag og endringer i kampen deretter, sier Solskjær.

Og Solskjær fikk betalt for sine utskiftninger. Thomas Holm, som startet på benken mot Lillestrøm, sendte hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter med et hardt og velplassert skudd som føk inn via stolpen. I det 16. minutt klinte Daniel Chima Chukwu ballen i det høyre krysset til Lasse Staw fra seksten meter og sendte Molde opp i en konfortabel 2-0-ledelse.

Tippeligaens beste stall
Fredrikstad reduserte til 1-2 etter at Tarik Elyounoussi plasserte ballen utagbart for Espen Bugge Pettersen i Molde-keeperens venstre hjørne. Men mer ble det ikke for Fredrikstad, selv om bortelaget styrte hele andre omgang. Elyounoussi mener Solskjær rår over Tippeligaens beste stall.

- Per dags dato mener jeg at Molde har den beste stallen i Norge. De kan sette spillere som Diouf, Thioune og Berg Hestad på benken, men de som kommer inn er like gode. De har jo Norges beste midtbane, skryter Elyounoussi til Nettavisen.

Kritisk Solskjær
Molde-manager Solskjær var imidlertid kritisk til opptredenen til laget hans etter hvilen.

- Vi spiller i perioder fantasifotball i første omgang. Men i andre omgang gir vi bort ballen for mye. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å holde ballen i laget og at Fredrikstad får styre hele andre omgang.

Den tidligere storscoreren vil også ta seg en prat med spissduoen Davy Claude Angan og Daniel Chima Chukwu etter at de gang på gang gikk i offside. og det er alt for mye offside.

- Jeg vil ta meg en liten prat med de i morgen. Det er timingen på løpene jeg ikke er fornøyd med. Det handler om at Angan og Chima må være tålmodige i sine løp, men også at pasningene fra midtbanen må komme tidligere, sier Solskjær.

Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune kan trøste seg med at laget styrte hele andre omgang på Aker Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere