RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

- Nå får jeg se hva spillerne er laget av

Ole Gunnar Solskjær forbereder seg på en tøff innspurt i jakten på gull.

MOLDE - ODD GRENLAND 0-0:

MOLDE (Nettavisen): Ingen kan ta gullet fra serieleder Molde om laget tar seks poeng på sine fire siste kamper. Molde møter Stabæk i Telenor Arena førstkommende fredag, for deretter å spille to hjemmekamper mot Strømsgodset og Sarpsborg før de besøker Sogndal på Fosshaugane 27. november. Med to seire i disse kampene er Molde sikret et historisk seriegull i klubbens hundreårsjubileum.

På papiret ser det ut som om mye skal til for at Molde ikke skal få oppleve sitt første seriegull, men Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil ikke snakke for mye om gull.

- Vi har ikke vunnet serien. Det er fire tøffe kamper igjen, Det er nå jeg får se hva spillerne er laget av, sier Solskjær.

- Vi tar ikke noen poeng for gitt og så får vi heller telle opp poengene til slutt.

Avgjøre raskt
Heller ikke Magne Hoseth liker å snakke så mye om gullsjansene til Molde.

- Spiller vi godt og vinner kamper setter vi oss selv i en god posisjon. Det er ikke snakk om at det er en gullmedalje vi allerede har, sier en bestemt Hoseth.

Den tidligere Deportivo La Coruna-proffen Knut Olav Rindarøy ønsker at Molde skal avgjøre seriegullet så fort som mulig.

- Nå ønsker vi bare å få avgjort gullkampen så fort som mulig. Og det er nå vi spillere må stå fram, sier Rindarøy som innrømmer at skrekkscenarioet er at laget må vinne på Fosshaugane mot Sogndal i slutten av november.

- Jeg vil helst unngå å måtte kjempe om gullet i snøkavet på Fosshaugane. Det kan bli hipp som happ, sier Rindarøy.

Marginer
Etter 0-0 mot Odd Grenland søndag kveld har Molde nå spilt tre uavgjortkamper på rad hjemme på Aker Stadion. Mot Brann ble det 2-2, mens hjemme mot Viking og Odd ble det målløst i begge oppgjørene. Både Viking og Odd Grenland lå tett og godt samlet i lagdelene, noe som skapte store problemer for Molde med å bryte gjennom muren av forsvarsspillere.

Magne Hoseth mener det er snakk om marginer at Molde ikke har klart å vinne sine tre siste kamper på hjemmebane.

- Brann-kampen vil jeg ikke snakke om engang. Og mot Viking og Odd Grenland er det kun marginer som gjør at vi ikke klarer å score. Vi er kanskje litt udyktige når det gjelder å omsette sjansene våre til mål, men vi skaper i hvert fall nok sjanser til å avgjøre, sier Hoseth.

Mot Odd Grenland burde Davy Claude Angan ha scoret tidlig i den andre omganen på det presise innlegget til Knut Olav Rindarøy. Angan fikk stå helt alene, men klarte ikke å heade ballen på mål fra seks meter.

- Jeg er skuffet over at vi ikke scorer mål. Vi må ha mer presisjon og tempo i siste tredjedel, sier Ole Gunnar Solskjær som ser fram til kampen mot Stabæk i Telenor Arena fredag.

- I garderoben etter kampen begynte spillerne å se fram mot Stabæk i Telenor Arena. Det er jeg glad for, sier Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere