RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå har vi store muligheter!

Sist oppdatert:
- Nå har vi store muligheter til å nå EM, stråler Nils Johan Semb etter at Martin Laursen utlignet for Danmark fire minutter på overtid mot Romania i Parken.

- Jeg har ikke sett ett sekund av kampen, men jeg fikk med meg jubelbrølet og skjønnte det hadde gått vår vei, sier Semb til TV 2.

Takk, Martin Laursen!

Norge var avhengig av uavgjort eller dansk seier i EM-kvalifiseringskampen mellom Danmark og Romania i Parken. Saksbilde:

Jon Dahl Tomasson ordnet dansk jubel da han ga hjemmelaget ledelsen på straffe ti minutter før pause. Jubelen ble snudd til norsk og dansk frustrasjon da Adrian Mutu og Daniel Pancu snudde kampen for Romania. På overtid sikret Martin Laursen danskene 2-2 - og fornyet det norske EM-håp.

- Det er små marginer i dette gamet, og endelig gikk det vår vei, jubler landslagssjef Nils Johan Semb.

Gode råd

Nå håper Semb at Morten Olsens menn gjør jobben mot Bosnia i den siste og avgjørende kampen.

- Jeg skal komme med ett råd til Morten Olsen. Banen der nede er forferdelig. De har en god stadion Bosnia kan spille på, og det bør de påvirke dem til å bruke, sier Semb bestemt.

- Det blir ett rotterace, men etter denne postivie kampen er jeg optimist, legger han til.

PS: Nils Johan Semb satt i garderoben og fordøyde skuffelsen da en naken Ståle Solbakken stormet inn og fortalte at Danmark hadde utlignet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere