RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Nå kan de sparke Cudicini

Tottenham-keeper Carlo Cudicini ligger på sykehus med skader som kan forandre livet hans. Men det kan bli verre.

Tottenham-keeper Carlo Cudicini ligger på sykehus med brist i begge håndleddene og en bekkenskade etter en ulykke torsdag formiddag. Keeperen kjørte en motorsykkel da han krasjet med en Ford Fiesta i nærheten av klubbens bane, White Hart Lane.

Politiet beskrev torsdag skadene som mulig «livsforandrende», og Tottenhams leger følger nå utviklingen sammen med annet kompetent legepersonell.

Ifølge engelsk presse kan det imidlertid bli verre for den 36 år gamle keeperen.

- Brudd på kontrakten
Han hadde nemlig ikke lov til å kjøre motorsykkel, noe som faktisk står i kontrakten hans. Samtlige Premier League-klubber har nemlig klausuler i spillernes kontrakter om at de ikke kan drive med aktivitet som kan sette karrierene i fare. Skikjøring og motorsykkelkjøring er blant slike aktiviteter.

Det betyr at Tottenham faktisk kan sparke Cudicini etter torsdagens krasj.

Ifølge Daily Mail understreker Tottenham at de kun er opptatt av at Cudicini skal bli bra igjen, men det kan bli problemer på sikt. Blant annet med forsikringen. Tottenham-manager Harry Redknapp skal heller ikke ha vært klar over at italieneren kjørte motorsykkel.

Cudicini ble torsdag kveld flyttet fra sykehuset til en privat klinikk.

Spørsmålet nå er om han noen gang kommer tilbake på banen igjen. Daily Mail mener uansett at det er tvilsomt om Cudicini er tilbake på banen igjen denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere