RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå kan jeg satse 100 prosent på å bli NFL-spiller

Sist oppdatert:
Håvard Rugland har fått samme sponsor som Lionel Messi.

28 år gamle Håvard Rugland fra Ålgård fikk prøvespille med flere lag i National Football League etter en sensasjonell video han la ut på YouTube - en video som nå har over fem millioner visninger.

Detroit Lions ville beholde Rugland, men fikk avslag på sin søknad om å hente inn nordmannen gjennom spesialordningen «International Practice Squad».

Dermed står han fremdeles uten klubb, selv om flere lag har signalisert at Rugland fremdeles er en aktuell kandidat som kicker dersom det dukker opp åpninger i spillerstallene deres.

Nå har rogalendingen sikret seg en sponsoravtale som finansierer videre satsing. Ifølge NRK inngikk han torsdag en sponsoravtale med Pepsi Max, som blant andre også sponser Lionel Messi.

- Nå trenger jeg ikke å jobbe. Jeg kan satse 100 prosent på å bli NFL-spiller, sier Håvard Rugland til NRK.no.

Sponsoren er optimistisk på Ruglands vegne.

- Vi har mange globale idrettsutøvere på lista. Lionel Messi blant andre. Vi har såpass troa på Håvard at vi tar ham med på laget, sier markedssjef Christian Reiland i Pepsi Max til NRK.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere