*Nettavisen* Sport.

- Nå må NFF gi seg

- Nå er det er bare tull. Nå må den kloke gi seg. I denne saken er det NFF, sier Norsk Supporterallianse om konflikten mellom NFF og John Carew.

06.11.03 13:46

Norsk Supporterallianse (NSA) deler oppfatningen til det meste av fotball-Norge. John Carews konflikt med NFF er blitt noe voldsomt tull.

- NFF minst ukloke
Nå ønsker de at det ryddes opp.

- Jeg fikk med meg noen visdomsord fra min mor. Hun sa: Den kloke gir seg. Det er minst grunn til å klandre NFF i denne saken. Derfor må NFF sørge for at det blir ordnet opp. Jeg skjønner godt at de er irritert, men i denne saken er NFF foreldrene. Carew er barnet. Nå må de ofre litt prestisje, og hjelpe Carew inn igjen, sier talsmann for Norsk Supporterallianse (NSA), Richard Jansen, til TV 2 Nettavisen.

- Jeg skjønner at de for å slå Spania vil ha en tropp med harmoni i, men samtidig har jeg forstått det slik at Carew har innmari lyst til å spille for Norge. Han har vært lite ydmyk underveis, men mye av det tillegger jeg dårlig rådgivning. Nå handler det imidlertid om å finne en løsning, og da må NFF ta forelderrollen, sier Jansen.

Han ønsker nemlig at Norge stiller med best mulig lag mot Spania.

- Vi vil at det beste laget spiller, og John Carew er en god spiller. Han ville hvert fall vært aktuell for en plass i troppen. Såpass mye vet jeg om fotball, legger Jansen til.

Ønskes velkommen
Nå virker situasjonen fastlåst, og ifølge VG vil Carew i stedet se kampen på Mestalla stadion i Valencia fra tribunen. Sammen med de norske supporterne.

- Han er hjertelig velkommen. Da kan vi benytte anledningen til å lære ham noen lure triks i Ludo, sier Jansen og gliser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.