RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå må NFF gi seg

Sist oppdatert:
- Nå er det er bare tull. Nå må den kloke gi seg. I denne saken er det NFF, sier Norsk Supporterallianse om konflikten mellom NFF og John Carew.

Norsk Supporterallianse (NSA) deler oppfatningen til det meste av fotball-Norge. John Carews konflikt med NFF er blitt noe voldsomt tull.

- NFF minst ukloke
Nå ønsker de at det ryddes opp.

- Jeg fikk med meg noen visdomsord fra min mor. Hun sa: Den kloke gir seg. Det er minst grunn til å klandre NFF i denne saken. Derfor må NFF sørge for at det blir ordnet opp. Jeg skjønner godt at de er irritert, men i denne saken er NFF foreldrene. Carew er barnet. Nå må de ofre litt prestisje, og hjelpe Carew inn igjen, sier talsmann for Norsk Supporterallianse (NSA), Richard Jansen, til TV 2 Nettavisen.

- Jeg skjønner at de for å slå Spania vil ha en tropp med harmoni i, men samtidig har jeg forstått det slik at Carew har innmari lyst til å spille for Norge. Han har vært lite ydmyk underveis, men mye av det tillegger jeg dårlig rådgivning. Nå handler det imidlertid om å finne en løsning, og da må NFF ta forelderrollen, sier Jansen.

Han ønsker nemlig at Norge stiller med best mulig lag mot Spania.

- Vi vil at det beste laget spiller, og John Carew er en god spiller. Han ville hvert fall vært aktuell for en plass i troppen. Såpass mye vet jeg om fotball, legger Jansen til.

Ønskes velkommen
Nå virker situasjonen fastlåst, og ifølge VG vil Carew i stedet se kampen på Mestalla stadion i Valencia fra tribunen. Sammen med de norske supporterne.

- Han er hjertelig velkommen. Da kan vi benytte anledningen til å lære ham noen lure triks i Ludo, sier Jansen og gliser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere