RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå rykker Vålerenga ned

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Mini lurer på om VIF-ledelsen har fått solstikk.

(iOslo.no) Fredag trakk Petter Myhre seg med umiddelbar virkning fra jobben som hovedtrener i Vålerenga. Harald Aabrekk overtar som trener, mens Myhre fortsetter i trenerapparatet. Det er en løsning Mini Jakobsen har svært lite tro på.

- Jeg trodde det hadde regnet i Oslo, men de har jo åpenbart fått solstikk i VIF-ledelsen. Jeg tror nesten ikke det du sier, sier Mini til iOslo.no.

- Rykker ned
- Kan assistenttrener Harald Aabrekk redde VIF fra nedrykk?

- Nei, det tror jeg ikke. Hvis han plutselig har så mye å bidra med, hvor var han når Petter Myhre trengte ham? spør Mini retorisk.

Vålerengas sportsdirektør Jan Erik Aalbu er helt uenig. Han mener det ikke er noen krise om den midlertidige løsningen varer ut sesongen.

- Harald Aabrekk blir en helt annen trener når han har hovedansvaret. Det er sånn det fungerer, det vet Mini også. Harald har vært i krigen før, og dette er en mye brukt løsning når man ikke har en ny trener klar, sier Aalbu til iOslo.no.

- Kast begge
Mini mener imidlertid hoved- og assistenttreneren er et par. Det betyr at assistenttreneren enten har bidratt til nedturen, eller bare gått og samlet kjegler, ifølge Mini.

- Hvis jeg kjøper et par med sko, og den ene ikke virker, hiver jeg den andre også, sier Mini.

- Så hele trenerapparatet burde kastes hvis hovedtreneren først gir seg?

- Ja, helt klart, sier en bestemt Mini.

Jan Erik Aalbu forteller at Vålerenga allerede har et par trenernavn på blokka. Navnene holder han imidlertid for seg selv.

Tror du Vålerenga rykker ned?

Les flere nyheter fra iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere