RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå ser det lysere ut!

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Espen «Shampo» Knutsen gir Vålerenga 60 prosents sjanse til å vinne sluttspillgullet etter nok en triumf mot Stavanger Oilers.

VÅLERENGA - STAVANGER 5-3 (2-0 i kamper): Vålerenga vant den første semifinalekampen mot Oilers 2-0 i Stavanger Ishall tirsdag.

Torsdag kveld fulgte Oslo-klubben opp med en ny seier. Vålerenga vant kampen 5-3 i Jordal Amfi etter scoringer av Greg Day, Mathis Olimb, Tomas Chlubna, Øystein Olsen og Brad Defauw.

Stavanger Oilers’ fullltreffere ble satt inn av Marius Odne, Fredrik Sundin og René Sethereng.

- Nå har vi vel 60 prosents sjanse til å stikke av med NM-gullet, humrer Vålerengas assistenttrener Espen ”Shampo” Knutsen overfor TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

- Vant fortjent
Shampo mener Vålerenga tok en fortjent seier.

- Kampen sett under ett så var det veldig fortjent at vi vant. Jeg mener vi har rimelig god kontroll. Det var liksom aldri noe snakk om at Stavanger skulle vinne, sier treneren.

Den tidligere NHL-proffen, som overtar hovedtreneransvaret i Vålerenga neste sesong, erger seg imidlertid over at Stavanger fikk ta ledelsen allerede etter fire minutters spill av første periode.

- Oilers gikk i føringen etter å ha scoret et enkelt mål. Totalt unødvendig av oss, konstaterer han.

- Men vi kom sterkt tilbake, og selv da Oilers satte inn 4-3 var jeg aldri redd for at vi ikke skulle ta seieren. Stavanger skapte veldig få sjanser, poengterer Shampo.

Tar ikke seieren på forskudd
Selv om Vålerenga nå har to seire av to mulige i finalen som spilles best av sju, vil ikke Shampo feire NM-trofeét allerede.

- Det blir en veldig tøff kamp i Stavanger, men vinner vi den ser det veldig lyst ut, sier han.

Den neste finalekampen spilles allerede lørdag.

- Det blir en veldig rolig trening på fredag og så reiser vi til Stavanger tidlig lørdag morgen. Vi er godt forberedt og klar for en ny kamp, forteller Shampo, som trekker frem Vålerengas første målscorer Greg Day som isens dominerende spiller.

- Greg leverer som vanlig alltid varene så det holder, lyder Shampos dom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere